KRÖNIKA/ NÄR MAN SLÄPPER TAGET TAR MAN STEGET

 

Hej vänner! För ett tag sedan skrev jag en liten krönika för devote. Den handlar om hur man måste pusha sig själv att släppa taget om tryggheten för att ta sig till nya platser i livet, ungefär. Jag har inte skrivit någon längre text på länge så det var väldigt kul att prova på. Kom gärna med kritik! KLICK

 

Hello friends! Some days ago I wrote a column of devote. It’s about how you have to push yourself to let go of security and comfort to get to new places in life. I haven’t written a long text in a some time now so it was very fun to do it. It’s in Swedis but I guess you can use google translate to read it. CLICK

5 responses to “KRÖNIKA/ NÄR MAN SLÄPPER TAGET TAR MAN STEGET

 1. Lisa says:

  Men åååååå vad fint skrivet!

 2. Retsa says:

  Gillade din krönika väldigt mycket!
  Du lyckas verkligen att skapa en stämning och beskriva hur du känner på ett lite filmatiskt sätt, nästan. Det var tänkvärt och insiktsfullt också!
  (Skulle jag ge någon konstruktiv kritik skulle det bara vara några få små detaljer – som att du skippar komman i början: mellan varje gran, varje trähus osv, men det kan ju lika gärna vara ett stilknep).
  Det var inspirerande att läsa om att även du (som är så begåvad och vacker) är rädd inför nya saker! Det är så lätt att tänka att framgångsrika bloggerskor aldrig blir nervösa eller stöter på motgångar.
  Fortsätt skriva texter! 🙂

 3. nicolinah says:

  Jättefin och bra krönika, verkligen. Dessutom har du en jättebra blogg. Jag har också en blogg nicolinahamstein.devote.se ,så det skulle va jättekul om du kollade in den! Massa kramar från Nicolina!

 4. Tra Mi says:

  Your style of expression is very sweet. Enjoyable text it is.

  http://thevulgariangirl.blogspot.com/

 5. Evangelina says:

  FANTASTISKT bra och peppande!

Comments are closed