Just idag är jag stark!

 

 

(denna pudel som passerade när vi plåtade ville bestämt också vara med på billd! Hen poserade på två ben och vägrade gå när matte ryckte i kopplet- ända tills jag tagit några bilder. Då trippade hen nöjt iväg!) 

 

Här är några fler bilder från gårdagens look. Klicka HÄR för att se hela looken (klänningen är så grym!!). 

Tycker att dessa bilder symboliserar ganska bra hur jag känner mig just nu. Även om jag har mer att göra än någonsin tidigare i livet känns det kul att få känna sig stark och effektiv. Men jag hade aldrig klarat av att lägga så mycket energi på jobb om jag inte tyckt att det var så kul. Jag har flera roliga saker framför mig den närmsta månaden, bland annat en plåtning i götet på måndag och tisdag, en jobbresa till andra sidan atlanten om ett par veckor och andra små uppdrag är och där. Jag känner mig också SÅ peppad på annat jag gör, typ MVH och podden med Syrran. Dessutom har jag äntligen fått igång mitt egna företag, haft möten med banken och skickat mina första egna fakturor! Grym känsla. Ville mest dela med mig av massa, massa vårpepp och önska er en fantastisk lördagskväll! PUSS!

 

Here are some more photos from yesterday’s look. Click HERE to see the whole look (the dress is so amazing!).
These images symbolize quite well how I feel right now. Although I have more to do than ever before in my life, it feels great to be feeling strong and efficient. But I’d never been able to put as much energy into my work if I didn’t think it was soo fun. I have a several fun things ahead of me the next few months, including a photoshoot in the south of Sweden on Monday and Tuesday, a work-travel to the other side of the Atlantic in a few weeks and other small missions here and there. I also feel SO psyched about the other things I do, like MVH and the podcast with my Sis. Also, I’ve finally started my own company, had meetings with the bank and sent my first own invoices! What an awesome feeling. Anyway, I mostly wanted to share my excitement with you and wish you a great Saturday night! KISSES!

5 responses to “Just idag är jag stark!

 1. myhrans says:

  Härliga bilder, både på dig och den söta lilla hunden! 😀

 2. Johan says:

  Haha Ebba, du imponerar mig bara mer och mer ^^

  Är det en egenfirma för modell/klädrelaterade jobb eller har du något annat på gång också?

  Tagga podd imorgon? 😛

 3. isabelleljungholm says:

  Du är så duktig på mode! Vilken härlig bild på vovven haha

 4. Nena says:

  Hahahaha that dog!! awesome!
  http://www.turnitinsideout.be

 5. Nato says:

  Hi Ebba 🙂
  What is the name of thHi Ebba 🙂 What is the name of this amazing dog? can you tell me, please? is amazing dog? can you tell me, please?

Comments are closed