JEWELLRY FOR ONE WHO DOESN’T REALLY LIKE JEWELLRY

smy3

smy1

smy2

Vid det här laget vet är alla att jag har väldigt svårt för smycken, jag gillar inte att ha saker på mig som dinglar och rasslar, det är jobbigt att behöva ta av och på hela tiden och dessutom tycker jag att det kan vara visuellt förvirrande och ta fokus från en fin outfit. Trots detta har jag hittat mig några få smycken jag faktiskt verkligen älskar, och har på mig för jämnan: Armbandet är ett kompisarmband för mig och mina närmsta tjejkompisar som Sirpan har pysslat ihop själv. Örhängena är min lilla silver-helix som jag köpte på typ guldfynd för hundra år sedan och aldrig tagit ut sedan dess, ringen kommer faktiskt från primark, eftersom jag tappar bort örhängen för jämnan vill jag inte slösa pengar på någon dyrare variant, haha. Jag var ju besatt av hoops för ett par år sedan, men nu älskar jag dessa mini-hoops. Halsbanden är ett systerhalsband från Jane Koenig, som gör så himla fina smycken, ett silverhalsband från Sophie by Sophie. Båda dessa är av god kvalitet, mest för att jag aldrig tar dem av mig och på så vis inte heller kan slarva bort dem, haha.

By now know most of you know that I don’t eally like wearing jewellry. I don’t like having things dangling and rattling from my ears and wrists, it’s a hassle to have to take them on and off all the time and I think it’s often visually confusing, it takes the focus off a nice outfit. Despite this, I’ve found myself a few pieces I actually really love, and wear all the time: The bracelet is a friend-bracelet for me and my closest girl friends, which Sirpan has made. The earrings are my little silver-helix which I bought in a standard jewllery butique in town ages ago and haven’t taken off since then, the mini-hoops are actually from Primark, since I lose earrings all the time I would n’t waste money on more expensive ones, haha. I was obsessed with big hoops a couple of years ago, but now I love these mini-hoops. The necklaces are a Sister necklace from Jane Koenig, who makes so much fine jewelry, and a silver necklace from Sophie by Sophie. Both of these are of good quality, mostly because I never take them off and I want them to last, haha.

3 responses to “JEWELLRY FOR ONE WHO DOESN’T REALLY LIKE JEWELLRY

  1. greta says:

    Så himla fint! Älskar älskar! <33

  2. sara says:

    Even if I am in love with earrings, you’re right, they can “confuse” the outfit. In any case all of these items are really into your style.

    http://7-sevendays.blogspot.it/

Comments are closed