“JAG” PÅ FACEBOOK/ “ME” ON FACEBOOK

Jag får ofta frågor om min facebook. Så här ligger det till: Jag har en användare (den på bilden) som är privat, och därmed accepterar jag inga vänförfrågningar från folk jag inte känner. Jag vet att det finns ett helt gäng med folk som utger sig för att vara mig (och dessa är självklart anmälda!), och diverse sidor/grupper och allt vad det heter med fokus på mig. Jag står inte bakom någon av dessa sidor, även om det står så på vissa av dem. Jag är pinsamt oteknisk och vet knappt skillnaden på en facebook-profil och en facebook-sida, och har därför inte deltagit i/skapat någon heller. Nu vet ni.

Translate: I often get questions about my facebook. So here’s the thing: I have a user (the one at the image) that is private, and therefore I will not accept friend requests from people I do not know. I know there are a whole bunch of people pretending to be me (and these are reported!), and pages / groups or whatever it’s called focusing on me. I do not stand behind any of these pages, even if it says so on some of them. I’m really bad at facebooking and hardly know the difference between a Facebook profile and a Facebook page, and therefore I’ve never participated  in or created any. Now you know.

One response to ““JAG” PÅ FACEBOOK/ “ME” ON FACEBOOK

 1. welovefur says:

  ?Wuao!!!
  kisses from your follower?
  ????????????
  http://www.welovefur.blogspot.com
  http://littlesable.tumblr.com/
  With love Little Sable

Comments are closed