IT’S ALL ABOUT THE JEWELRY

 

Hörrni, ni har väl inte missat min senaste artikel här på Devote? Den handlar om smycken! Som ni vet är jag ju inte alls någon smycke-entusiast men den senaste tiden har jag hittat några enkla fina som jag trivs SÅ bra med. I sommar ska jag utmana mig själv att bära mer smycken- och det var just därför jag valde detta tema i artikeln. Läs den HÄR om du också vill ha lite inspo!

 

Guys, you haven’t missed my recent article here on Devote, huh? It is about Jewelry! As you know, I’m not at all a jewelry enthusiast but recently I’ve found some simple but pretty pieces that I feel SO comfortable in. This summer I’ll challenge myself to wear more jewelry and that is exactly why I chose this theme in the article. Read it HERE if you also want a little inspo!

One response to “IT’S ALL ABOUT THE JEWELRY

  1. kajsasvensson says:

    Så fin!

Comments are closed