INSTA RECAP

 

Förra söndagen bjöd jag och syrran hem farmor på fika. Dagen därpå avslutades porträtt-projektet på bilden i skolan och dagen efter det gjorde jag en relief till Tuna melts my heart’s ära.

 

Last Sunday my sister and I invited our grandmother over on a “fika”. The next day portrait project on my art classes in school was finished and the day after I did a relief to honor Tuna melts my heart.

 

 

I torsdags tog jag min väska och flög till London för att vara med på Ax Paris event, där jag träffade massor av bloggare och lookbookare (till exempel grymma Olivia H på bilden ovan). Dagen därpå åkte jag hem till Sverige igen!

 

Last Thursday, I packed my bag and flew to London to attend an event for Ax Paris, where I met lots of bloggers and lookbookers (like awesome Olivia H in the picture above). The next day I went back to Sweden!

 

 

Sedan var det dags för höstlov, och det utnyttjade jag genom att gå i skogen med hundarna. Den sista bilden är ett foto som från lookbook.nu tagit på en reklamaffisch med mig på i Sydkorea. SÅ kul!

 

Then it was time for the autumn holiday. I used my first free days to walk in the woods with the dogs. The last image is a photo snapped by lookbook.nu taken of an advertising poster with me on it in Korea.SO cool!

4 responses to “INSTA RECAP

  1. myhrans says:

    härliga bilder!

  2. frida christina says:

    Så härliga bilder!

  3. annawb says:

    underbara bilder!kramisar

Comments are closed