IN STORE- Ebba for SIN (glitter edition)

Nu har min glittertoppar kommit ut i butiken! Vad jag tycker är så himla roligt med dessa plagg är att de går att kombinera lite som man vill. Toppen kostar ca 240 sek och underklänningarna kostar fortfarande 240 (kort) och 265 (lång) kronor. Vad väntar ni på? Beställ den senast imorgon om ni vill att den ska hinna fram till nyårsafton (5-7 dagars leverans till Sverige). Beställer ni tre plagg blir dessutom frakten gratis! Nu behöver jag i alla fall inte klura på vad jag ska ha på mig på nyår, haha… Beställ eller kika närmare på dem HÄR!

Now my glitter tops is online! What I think is so much fun with these pieces is that they can be combined as you want. The top costs 36 USD and the dresses still costs 36 USD (short) and 40 USD (long). What are you waiting for? Order as soon as possible if you want it to catch up to the New Year’s Eve (check the delivery time to your country, usually I think it’s 5-7 working days). If you order three pieces the shipping is free! Now I don’t need to figure out what I’m going to wear on New Year’s eve anymore, haha ??…Order, or take a closer look at them HERE!

6 responses to “IN STORE- Ebba for SIN (glitter edition)

 1. Hanna says:

  Fancy! Gillar den röda skarpt.

 2. GONGY says:

  nice!

 3. Beny Ricardo Sadewo says:

  Blink! Blink! All the way!

  love,

  http://benyricardo.com/itsme!/

 4. Emma says:

  Ville bara säga att jag älskar alla tre topparna, dom är så himla fina och jag bestämde mig direkt för att jag ville ha någon av dem, om inte flera! Ett tag var jag inne på att klicka hem alla tre, men det blev lite väl dyrt i slutändan och valet föll på den svarta. Satt och velade fram och tillbaka länge och väl, ångrade mig flera gånger men blev som sagt den svarta. Längtar så tills den kommer och jag får börja använda den, en ren dröm är vad den är!

  Du är grym och din blogg är grym! Vill bara säga det, keep it up!
  God jul på dig, Kram!

 5. ebbazingmark says:

  Emma: Gud vad kul, vad glad jag blir! Ja, jag måste säga att topparna blev himla bra alla tre, så jag tror inte du kommer bli besviken 🙂 God jul på dig med, KRAM!

 6. L says:

  Så fint, så fint Umeå!

Comments are closed