I WISH…

Några av er kanske har märkt att denna bild ha kommit upp på universalpixels hemsida. Jag har alltså fått möjligheten att designa en egen liten t-shirt kollektion och i detta nu är de första proverna påväg till min brevlåda. Ska bli så himla spännande att se resultatet! Visar er såklart sedan.

Translate: Some of you may have noticed that this image have appeared on universalpixels website. I’ve got the opportunity to design a small t-shirt collection and this is now the first samples on their way to my mailbox. I can’t wayt to see the results! Of course I’ll show you later.

10 responses to “I WISH…

 1. emmelie says:

  Underbart!

 2. catarina says:

  åh vad kul! jag har själv en tshirt-design som ligger uppe på deras hemsida, hihihi

 3. Alexandra Kjellman says:

  Åh, så kul!

 4. NannaLR says:

  Sounds awesome!!!
  I can’t wait to see the result 🙂

  xx

 5. Anna says:

  I can’t wait! I’m sure it’s going to be beautiful!

 6. Linda says:

  Hej Ebba! För ett tag sedan tipsade du om IWearSin-leggings, och jag köpte sådana eftersom de verkade riktigt bra (alltså sådana här med hudfärgat fleecetyg + tunt svart ovanpå). Nu är frågan, hur sjutton får du på dig dem? Storleken är ju för att passa en femåring! Jag har nog cirkus lika långa ben som dig, och ganska smala ben, så det är inte omkretsen det är fel på, utan längden, det saknas ju säkert två dm! Haha har du något tips?

 7. Ebba Zingmark says:

  Linda: Vad konstigt! Visst tyckte jag också att de var lite korta men eftersom de är så stretchiga så töjde jag ut dem rätt snabbt 🙂 Har för mig att jag har dem i en ganska stor storlek också. Men kombinerar man dem med strumpor med lite högre skaft så går det ju i värsta fall att dölja 😉

 8. Linda says:

  Haha okej, hoppas de töjer ut sig för mig också då! 🙂 När jag beställde fick jag inte välja storlek, utan det var ‘onesize’ nämligen 🙂

 9. Patrizia says:

  wow this is so great, congratulation! Cant wait so see it!

  http://thesmallnoble.blogspot.com/

 10. frida xiang says:

  congratulations! 😀 i can’t wait to see!

Comments are closed