I VALET OCH KVALET

Idag har varit en riktigt omvälvande skoldag. Jag har klurat på att byta klass ett tag nu eftersom att mediaprogrammet passar bättre ihop med mitt liv (blir ganska hög frånvaro med jobb/blogg-resor, och så har jag ju alltid intresserat mig för både foto och text) än teaterprogrammet, och imorse fick jag veta att jag bums skulle ta mitt pick och pack och spendera veckan som mediaelev på prov. Första dagen har varit toppen, alla är supertrevliga och jag fick denna otroligt fina teckningen av en av mina nya klasskamrater (fett tack, Julia!). Jag trivs ju så himla bra på teaterprogrammet också, så nu har jag beslutsångest till tusen. Vi får se hur detta slutar.

Translate: This morning I got to know that I’m about to spend this week as a media-student to see what it’s like. I’ve been thinking about switch to a media-education a while now cause I think that would fit my life better than theathre. My first day was awesome, the class is really nice and I got this beautiful drawing by one of my classmates (thanks, Julia!!). I still love theatre too, so this is going to be a really hard choice for me.

8 responses to “I VALET OCH KVALET

 1. elin says:

  Mitt namn är Elin! SNÄLLA komentera mitt namn här:
  http://georginaa.devote.se/blogs/13035954/outfit-taevling-del-2.htm

  Då har ni lagt er röst på min outfit i tävlingen. Det skulle betyda guld, och jag vill verkligen ta hem detta! Tror jag har goda chanser. RÖSTA RÖSTA RÖSTA! <3

 2. Alexandra Kjellman says:

  Usch, det låter bra jobbigt! Hoppas du kommer fram till ett bra beslut!

 3. medieelev says:

  Jag går media och det är grymt kul! 😀
  Men bara så du vet är det inte så mycket foto/graf/text/ljud (vad man nu väljer) som man tror.

 4. GLV says:

  Du finner nok ut av det til slutt! btw, hvilken sminke bruker du til hverdags? håper du kan svare!

 5. Seung-won says:

  Marvelous drawing! Believe you can make right choice, Ebba! 🙂

 6. Julia says:

  Skitfin teckning!

 7. Johanna says:

  Jag förstår dig. Har själv bestlutsångest! Men det löser sig nog 🙂
  Förresten, hur får du det att bli sådär suddigt runt teckningen?

 8. linnea/chessclub says:

  annars kan du ju bara se på det så att du har två klasser!midgård är ju inte alls särskilt stort, jag menar, det är ju lätt att fixa ihop lunchdejter och efter-skolan-fika osv!!hoppas det löser sig till det bästa hursom!xx

Comments are closed