I CAN SMELL YOUR FEAR

 

 

Här kommer en liten tjuvkik på årets halloween-look! Den första tanken var att jag skulle se ut såhär på en stor maskeradfest ikväll men när jag vaknade upp med sprängande huvudvärk och rinnande snor imorse fick jag styra om planerna. Det kanske var lika bra eftersom jag ska upp tidigt imorgon för att bila till ikea med mamma och syrran! Min inköpslista är sjukt lång, haha! På lördag kommer jag hem och då ska jag banne mig vara frisk nog att få halloweenfesta lite, haha. Ska ni fira halloween?

 

Here’s a sneakpeek of this year’s Halloween look! The first thought was that I would wear this to a big masquerade party tonight but when I woke up with an intense headache and runny nose this morning I got to change my plans. Maybe that was good because I’ll have to get up very early tomorrow to drive to ikea with mom and my sis! My shopping list is soooo long, haha! I’ll be home on saturday again and I’m crossing my fingers that I’ll feel well enough to halloween party a bit then instead, haha​​. Will you celebrate halloween?

4 responses to “I CAN SMELL YOUR FEAR

 1. Alicia says:

  Haha I don´t celebrate Halloween because today is my birthday:D

 2. myhrans says:

  Ouh läskig!

 3. Hanne says:

  I went to a Halloween party on tuesday 🙂

 4. ebbazingmark says:

  Svar till Alicia:
  Cool, happy birthday then! 😀

Comments are closed