HUNDRED THOUSAND VALENTINES

GLAD alla ♥-dag bejbs! Det närmsta jag kommit någon slags romantik på alla hjärtans dag i mitt liv var nog askarna med gelehjärtan pappa brukade ge mig och Fanny innan skolan den fjortonde februari. Jag har aldrig haft en valentines date, inga tända ljus, choklad och vin (HAHA ni vet ju att jag har en thing för högtider). Och ingen är väl förvånad över att jag ännu ett år spenderar dagen totalt o-romantiskt med min mördartenta som ersättare för min käre partner som befinner sig 700 kilometer bort. Haha. Ska gå och köpa mig en blomma på vägen hem.
Men vet ni vad? det är så OTROLIGT svårt att känna sig ensam en dag som denna när man har hundra tusen cyber-valentines som er där ute ♥ Det må vara en dag helt utan romantik men även en dag maxad med kärlek. Ni ska veta att jag är så himla tacksam för att ni hänger med mig! Hoppas ni får en fantastisk dag, blommor och ljus eller ej. Här har ni i alla fall ett litet virtuellt kärleksbrev från mig till er. KRAM!

Happy valentine’s day bejbs! The closest I’ve ever got to some kind of romance on Valentine’s Day in my life was probably the boxes with heart shaped jelly candies dad used to give me and Fanny before school the 14th. I’ve never had a valentines date, no lighted candles, chocolate and wine (HAHA you know I have a thing for holidays and traditions). I guess no one is surprised that I’ll spend another year totally un-romantic with my killer exam to replace my dear bf who’s located 700 kilometers away. Haha. Guess I’ll at least go and buy myself some flowers on the way home.

But you know what? It’s impossible to feel alone on a day like this when you have hundreds of thousands of cyber-Valentines like you out there ♥ At least you have this cyber love letter from me to you. HUGS!

3 responses to “HUNDRED THOUSAND VALENTINES

  1. Tusen kramar till dig! Fina du! Ha en grym dag! ❤

  2. Ellen says:

    Glad alla hjärtans dag <3

Comments are closed