How to make a messy bun in three simple steps!

 

 

 

Min senaste artikel är en hair-toturial där jag visar hur jag gör för att få till den perfekta “slarviga” knuten! Kunde stå i timmar framför spegeln och försöka få till det utan framgång innan jag kom på detta knep! För mig fungerar det verkligen varje gång. Klicka HÄR för att läsa hela artikeln!

 

My latest article on fashion corner is a hair toturial where I show you how to make the perfect “messy bun”. I remember I thought it was soo hard to get the right volume and life to it before I found out this trick. Click HERE to read the whole article!

3 responses to “How to make a messy bun in three simple steps!

  1. Natalie says:

    Åh, detta måste jag testa!

  2. annie thelander says:

    Det ska jag absolut testa! så himla snygga bilder på en urläcker tjej!

  3. myhrans says:

    Så himla snyggt!

Comments are closed