HOW TO HAIRDO

Det var många som ville veta hur jag gjorde frisyren jag hade på Umeå Fashion Week, så jag ska försöka förklara hur jag gick till väga. Jag är långt ifrån ett proffs på frisyrer men till och med jag tyckte att denna var ganska lätt att slänga ihop eftersom själva tanken är att att det ska se lite slarvigt ut. 1, Jag började med att sätta upp allt hår i en låg hästsvans förutom en slinga i höjd med högra tinningen (den slingan som ska bli som ett diadem). 2, Jag tuperade hästsvansen och nålade fast den i en boll på bakhuvudet. 3, Jag tuperade ihop slingan till en “dread” och nålade fast den ovanför luggen, och så avslutade jag med att sätta på ringarna (det går säkert att hitta liknande på typ Claes Ohlson, eller knåpa ihop dem själv med ståltråd). Klart! Himla enkelt och lite udda. Gillar ni den här frippan?

Many of you wanted to know how I did the hairstyle I had during Umeå fashion week, so I’ll try to explain how I did it. I am far from a hairstyle pro but even I thought this was pretty easy to do because the whole idea is to make it look a little careless. 1, I started with putting up all the hair into a low ponytail, except for the part that’s going to be like a diadem. 2, I teased the ponytail and pinned it to a ball on the back of my head. 3, I teased up the the part that was left to a “dread” and pinned it above my pile, and so I finished with putting on the rings (I guess you could make your own with some wire). Done!

2 responses to “HOW TO HAIRDO

  1. Trâm says:

    Nice tutorail!

  2. Lauren Helen says:

    You’re so lovely – I wish I was as beautiful as you are.

Comments are closed