HOW IT ALL STARTED

 

 

 

 

Hej kompisar! Spontan-åker till Skellefteå idag så istället för att lägga timmar på att redigera nytt material tänkte jag göra en riktig djupdykning i arkivet. Dessa bilder är mina allra första riktiga outfitbilder. Jag får på riktigt SVINDEL när jag tänker på att dessa togs för snart 5 år sedan, och att jag nu har flyttat ut (inte en men två gånger!), blivit myndig, gått ut skolan och kan jobba med bloggen och allt som hör till på heltid. Det hade jag inte trott när jag skapade en användare på lookbook.nu och hurrade då jag fick 7 likes på min första bild, haha. Det är lätt att sura över att behöva sitta vid datorn och jobba när solen skiner utanför, men ibland är det bra att stanna upp och inse hur otroligt glad jag är över att få jobba med något jag verkligen tycker är kul och utvecklande för just mig. 

 

Hey buddies! In a few minutes I’ll jump on the bust to take a spontanious trip to a little city called Skellefteå to say hi to some friends, so instead of devoting hours to edit new image material for you I thought I’d do a real deep dive into my archive. These pictures are my first real outfit pictures. It’s so CRAZY that these pics were taken almost 5 years ago, and now I’ve moved out, turned 18, finished school and can work with the blog and everything that comes with it on full time. I hadn’t imagined that when I created a user on lookbook.nu and cheered when I got 7 likes on my first picture, haha.

4 responses to “HOW IT ALL STARTED

 1. Susannah says:

  Wow, sjukt att tenka på hur fort tiden går. Jag kommer ihåg att jag började läsa din blogg efter att ha sett den här outfiten på lookbook: http://lookbook.nu/look/996747-2hand-Backpack-Carlings-Shirt-Pu Fyra år sen. Det sjuka är ju at dessa gamla bilder som du lagt upp fortfarande är inspirerande! 🙂

 2. ISA says:

  vad härligt att känna så för sitt jobb :))

 3. myhrans says:

  Gud vad roligt! Du är så himla söt på dessa bilder. 🙂

 4. Nena says:

  Awesome post! Love to see this!

Comments are closed