HI AGAIN, NYC!

Hej på er! Vaknade upp för någon timma sedan med svidande hals och snorig näsa. Nu har min förkylning verkligen brutit ut! Istället för att bruncha med Nastygal stannar jag nog hemme på hotellet och laddar upp inför Rodebjers visning som bara är runt hörnet. Satsar på att ta det lugnt idag så jag orkar med resten av veckans roligheter istället! Såhär har mina senaste 24 timmar sett ut:

 

Hello there! I woke up an hour ago with a really bad cold. Instead of having Brunch with NASTYGAL, I’m going to take it easy and stay on the hotel until it’s time to see the Rodebjer show that’s just around the corner. I’m focusing on resting alot to get better today, so I’ll have energy for the rest of the week’s fun stuff instead! Here’s what my last 24 hours looked like:

 

 

5 på morgonen steg jag upp för att ta flyget till Stockholm igår. På sätet brevid mig satt världens roligaste 5-åriga kille som jag pratade med hela vägen, haha. På arlanda var det kaos eftersom Obama just skulle lämna staden, men tack och lov hann jag med mitt nästa flyg och påbörjade resan till NYC.

 

I got up 5 in the morning yesterday to take the flight to Stockholm. On the seat next to me was the funniest 5-year-old guy that I talked to all the way, haha​​. At Arlanda it was chaos because Obama has visited Sweden and was about to leave town, but thankfully I managed to catch my next flight and began the trip to NYC.

 

 

Det är omöjligt att inte tappa hakan när man kommer hit och ser alla skyskrapor och neonskyltar. Jag satt klistrad vid taxifönstret hela vägen till hotellet! Jag bor på Dream Downtown hotel tillsammans med Elle-May, det är ett helt fantastiskt ställe!

 

It is impossible not to loose your breath when you come here and see all the skyscrapers and neon signs. I sat leaning against the car window all the way to the hotel! I live at Dream Downtown hotel with Elle-May, it is a fantastic place!

 

 

På kvällen käkade vi en enorm middag med lookbook-teamet och Bobby på hotellrestaurangen. Jag var tvungen att gå upp till mitt rum ganska tidigt på grund av jetlaggen och förkylningen. Sedan dess har jag sovit som en sten ända tills alldeles nyss! Nu ska jag och Elle-May käka lite frukost innand et är dags att förbereda sig inför dagen. Lovar att jag ska ordna bättre bilder nästa gång! Puss!

 

In the evening we ate a huge dinner with the lookbook team and Bobby at the hotel restaurant. I had to go up to my room quite early because of the jet lag and my cold. Since then I’ve slept like a rock until an hour ago! Now Elle-May and I will have some breakfast before it’s is time to prepare for the day. Promise I’ll get better photos next time! Kisses!

7 responses to “HI AGAIN, NYC!

 1. myhrans says:

  Härliga bilder! 🙂

 2. Kunle says:

  Sorry about that, get well soon and do have a blast 😉

 3. Anna says:

  it all sounds like a nice day! and I didn’t know you knew Elle-May and Bobby, I really like them and their style!

 4. Fanny Darling says:

  Bästa staden jag någonsin varit i! ♥ och Elle-May – så väldigt vackert namn!

 5. Elly says:

  Krya på dig! Blir säkert en fantastisk vecka!!

 6. Laura says:

  Funny pics!! Love yout blog ^^

  thelovelywildside.blogspot.com.es

 7. Jeline says:

  Hope your cold goes away! Ahhh NYC is such a beautiful place! I hope I can go there soon. x

  sartorialust.blogspot.com

Comments are closed