Hälsnig från andra sidan klotet!

Hej vänner! Anlände till Peking igår morse och sedan dess har min tid gått åt till att äta, jobba och försöka ställa om dygnsrytmen för att få åt minstone lite sömn. Efter en lång dag idag tror jag inte att det kommer vara något problem (här är klockan 01.30), vi har jobbat hela dagen, bland annat har jag fått min första riktiga manikyr (sitter just nu och klurar på hur man ska kunna skriva på tangentbordet med plastnaglar som hela tiden är ivägen) och jag hann till och med shoppa lite då morgonen inleddes på “silk market” (efter en del prut fick jag med mig ett gäng fina saker, bland annat ryggsäcken på översta bilden). Kina är helt otroligt. Och raka motsatsen till Europa. Skulle kunna skriva er en bok om allt jag fått uppleva redan, vilket jag antagligen också kommer göra när jag kommer hem (eller ett par rejäla inlägg åt minstone) men just nu är jag så trött att ögonen går i kors. Har ett par intensiva dagar kvar framför mig men sedan har jag ledigt och kan nog slänga in ännu en liten hälsning innan jag återvänder hem. Ha det toppen tills dess vänner!

Translate: Hi guys! China is amazing. And totally different from Europe. I could write a whole book about all the things I’ve experienced already, but right now I’m soo tired and jetlagged. It has been two long and busy days, and there’s two more to go before I get some time off, so I’ll need a good night sleep tonight. Talk to you later everyone, hugs!

20 responses to “Hälsnig från andra sidan klotet!

 1. s says:

  Nice pics ;D

  STREET STYLE: KANYE WEST @ JCDC Show
  http://magmoiselle.fr

 2. Walburgis says:

  I want to see more pictures when you are back! 😛

 3. Karinunderbarin says:

  你好 söta söta du! Jag saknar dig så otroligt mycket redan Ebba. Hoppas du har det ubertoppen i kina! När du kommer hem ska vi ha tårtkalas och äta ikapp;)<3 再见
  ps! Älskar googletranslate! Ds.

 4. Ojla says:

  keep tight sweetie! and enjoy!!!!
  kisses

  ojla.blogspot.com

 5. ebba says:

  gAAAHHH GALET avundsjuk man är!!!:D åååh NJUT av din tid därborta, du missar inget här hemma, elr i “skolan” åtminstone. Och du i lösnaglar!??:O enda förklaringen är att det var rea 😉

 6. fanny says:

  Gud vad snygg rygga du har haffat 😉 ser sjukt härligt ut, önskar jag var med! ahah kul att du måste ha lösnaglar i och med jobbet, men någon gång ska ju vara den första. Hoppas ni har det fantastiskt resten av resan! KRAM /syrran och hundisarna (dom saknar er)

 7. Amaia says:

  it looks great! 🙂

  justhedonism.blogspot.com

 8. Elin says:

  Gud va roligt att åka till Kina! Får sådan lust att själv vara där… ååå lyckans ost du är asså! 🙂
  Jättefina bilder!

 9. Cellis says:

  Lyckan jag kände när jag såg detta… DET FINNS EN GUD SOM FIXAR INTERNET!<3 saknar dig knäppis och JA plastnaglar är Ivägen!

 10. alessandra says:

  I like the colors of your pictures, i got a hat like yours, it is awesome!!!

  http://fashionindahat.blogspot.com

 11. nella says:

  magiskt!

 12. RUTH SOFIE says:

  Nydelige bilder!!
  Har du Nikon? Isåfall, hvilket objekt bruker du? <3 hihi

 13. janet says:

  nice pics! you must love it there Ebba!
  have a nice day in China! Gonna wait for your stories bout the trip hehehe

 14. Vicky says:

  omg! you are in china! i should have booked the ticket to go back for holiday!
  ughhhhh

  but you look gorgeous! (:

  which city are you in ?

 15. Ebba Zingmark says:

  Vicky: In Beijing:)

 16. romwe says:

  Welcome to China,have a nice trip in Beijing!

 17. Stella says:

  var kommer din fin fina klänning ifrån?
  hoppas du har det super bra!

 18. josefine says:

  Åh där vill jag med vara! Underbara bilder verkligen..!!

 19. Malin says:

  åhh!! jag ska dit om några månader och jag längtar ännu mer nu när jag läste dina inlägg. du får gärna bomba med bilder och text därifrån, inte mig emot liksom 😉

 20. Soll says:

  But the nails are horrible! 😛

Comments are closed