GUTEN MORGEN

 

Guten morgen! Alltså hur sömnig är man inte om man inte lyckas ta en selfie utan att gäspa? Haha.

Siri är och provjobbar på en restaurang så jag har lägenheten för mig själv idag, vilket passar mig bra med tanke på allt som måste göras. Mjukstartar med lite mail-jobb i sängen med kaffe och musik, sedan måste jag packa. Hade ju ingen aning om att jag skulle på värsta mode-eventet på Milanos modevecka när jag flyttade hit (känns ju lite lagom surrealistiskt) så det blir en utmaning att pussla ihop en outfit som känns tillräckligt fancy, haha. Wish me luck!

 

Guten morgen! So how sleepy aren’t you if you fail to take a selfie without yawning? Haha.
Siri is on her trial working day at a restaurant so I have the apartment to myself today, which suits me fine considering everything that must be done. I’m starting with some mail-work in bed with coffee and music, then I have to pack. I had no idea that I would at worst fashion event at Milan Fashion Week when I moved here so it will be a challenge to piece together an outfit that feels fancy enough, haha. Wish me luck!

5 responses to “GUTEN MORGEN

 1. Felicia says:

  En sak som jag undrar bara, äter du aldrig frukost? Du skriver alltid om att du dricker kaffe men what about typ en macka eller nåt? Haha har tänkt på det ett tag nu. Kram på dig fina du!

 2. ebbazingmark says:

  Svar till Felicia:
  Haha, kul fråga! Har inte tänkt på det! Jorå, jag käkar frukost, antar att jag bara skriver om kaffe för att jag dricker det samtidigt som jag bloggar, frukost käkar jag med siri eller framför tv-serier typ, haha 🙂

 3. Tovvsan says:

  Haha du ser knappt trött ut, alltid lika fin! Kram!

 4. Bárbara Cea says:

  Awesome! Your outfit it’s really cool!
  xx Bárbara

  http://www.barbarities.es – fashion & photography blog

 5. Karolayn says:

  Hahaha You look beautiful even yawning!!! Love to read your blog (:

  http://blackclassylongline.blogspot.com

Comments are closed