Grattis grattis grattis!

 

Ja, stort grattis till Hanne, Nora och Jonna som får varsin klänning+topp ur min kollektion! Ni som inte vann kan klicka hem kollektionen HÄR! För övrigt kan jag sammanfatta min dag med ett ord: MATTE! Någon annan som har nationella i veckan?

 

Yep, congratulations to Hanne, Nora and Jonna who will each receive a dress + top of my collection! Those of you who didn’t win can order my collection HERE! Moreover, I can sum up my day in one word: MATH! My brain is tarting to get tired now…

7 responses to “Grattis grattis grattis!

 1. Jonna Bengtsson says:

  Va?! jäklar va coolt jag vann! Det trodde jag aldrig! :O :O

 2. myhrans says:

  Grattis till dom! Synd att man inte vann själv, men kul för dom! 🙂

 3. Nora says:

  Oj oj oj vad roligt!! Det här blir fett, kommer använda detta såå mycket. Och ja, jag hade mattenationella i morse. Pjuh, vilken pärs.

 4. Nora says:

  Oj oj oj vad roligt!! Det här blir fett, kommer använda detta såå mycket. Och ja, jag hade mattenationella i morse. Pjuh, vilken pärs.

 5. Hanne says:

  Jag blev så himla himla glad när jag läste det här! :))))
  Lycka till med mattenationellan förresten!

 6. Hanne says:

  Hej Ebba,
  Jag försökte skicka dig ett mail, men mailadressen funkade inte…
  Är du säker på att den var rätt?

 7. marjolein says:

  Hade också mattenationella, det var inte kul alltså… Men ändå helt ok. Hade i kurs 2c, vilken kurs gjorde du? 🙂

Comments are closed