GOOD TO HAVE

Här har ni två riktiga bra-att-ha-prylar! Först och främst: iPhoneplånboken. Jag har bloggat om den förr men min gamla blev så sliten efter att jag använt den i princip varje dag i ett halvår att jag fick köpa en ny. Här har jag både viktiga kort, min telefon och min cykelnyckel. Extremt bra för en virrpanna som mig, jag som behövde byta cykellås var och varannan vecka förut har klarat mig från det sedan jag började använda denna. För det andra: Iphonehandskar (i fejkskinn) som är lite varmare än de vanliga tunna fingervantarna man kan hitta på stan, sjukt bra. Bara lite tips såhär på eftermiddagen, båda går att köpa på mrGizmo. Nu vankas det födelsedagsmiddag här hemma! Puss.

Here you have two real good-to-have-gadgets from mrGizmo! First and foremost: the iPhone wallet. I’ve blogged about it before, but my old one was so worn out after being used practically every day for six months that I had to buy a new one. Here I have both cards, my phone and my bike key. Extremely good for a forgetful person like me, I needed to replace the bicycle lock every few week I started using this. Secondly: Iphone Gloves (in fake leather) which is a bit warmer than the usual thin finger gloves that can be found in many boutiques, very good to have. Just little things like this in the afternoon, now `s birthday dinner at home! xx

7 responses to “GOOD TO HAVE

 1. Evamaria says:

  Hi! I noticed you wrote that the gloves are PU leather. I started wondering do you wear/own any leather shoes or only fake leather ones?

  http://despite-the-style.blogspot.com

 2. Flora says:

  Nice pieces.

 3. Mimmie says:

  Hej!
  Jag bestämde mig nyligen för att bli vegetarian och jag undrar bara om du har några bra tips? Jag vet inte riktigt vad jag ska ersätta köttet med. Jag tycker att quorn och soyafärs är ganska gott och så, men blir det inte tråkigt att äta detta i längden? Och det finns ju i princip bara frysta alternativ. Vad brukar du äta som är färskt, förutom grönsakerna då?
  Är tacksam för svar, kram!

 4. Coline says:

  Have fun!

  munchmecat.blogspot.com

 5. Jeline says:

  love the gloves!

 6. jenny says:

  cute gloves!

  wanderingsofalittlesoul.blogspot.de

Comments are closed