GLIMPSES FROM BERLIN

 

Hade lika gärna kunnat döpa den här videon till “Siri i Berlin!”, tänkte inte alls på att det kanske skulle vara kul om jag själv var med i videon lite, haha! Och URSÄKTA för den dåliga kvallan och skakigheten, måste verkligen bli bättre på att jobba med video-formatet. Speciellt eftersom det kommer bli mer av det i vår (snart, snart, snart får jag berätta vad det är!)… Well, hoppas ni tycker att det är lite kul att se i alla fall. En (förhoppningsvis lite bättre) video från själva galan kommer i framtiden!

 

I might as well rename this video to “Siri in Berlin!”, I didn’t even think about that it might would be fun for you if I myself was visible in the video too, haha! Sorry for the poor quality and shakyness, I really need to get better at working with videos. Especially since there will be more of that this spring (soon, soon, soon I get to tell you what it is!) … Well, hope you find it a little fun to watch anyway. I’ll post a (hopefully little better) video of the Awards itself the coming month!

7 responses to “GLIMPSES FROM BERLIN

 1. myhrans says:

  haha, det ser ut som ni hade en kul helg iallafall 🙂

 2. Singelbloggaren says:

  Härlig! Filmar du med din systemkamera eller med mobilen? Och hur klipper du ihop filmerna?

 3. Rachel says:

  The song fits perfekt into the atmosphere of lively Berlin! Lovely!

 4. sanncirkus says:

  Berliiiin!! ♥

  sanncirkus.devote.se

 5. thextrem says:

  Glöm inte att kika in på våran blogg! Där kommer ni få läsa om en verklighet som INTE handlar om mode eller att leva lyx livet i ett annat land. Följ vår vardag och om sonens busiga dagar.
  Följ oss via bloggen eller via Blogkeen
  http://Www.nattstad.se/mammaspojk

 6. sara says:

  Ahahahaha, but Siri is so so so funny!!!! Didn’t expect that.
  Liked the dog that pretended not to be observing…ahahahaha

  Sara

  http://7-sevendays.blogspot.it/

 7. Hanne says:

  “Siri i Berlin”, hahaha 🙂

  Jag tycker att det är så roligt med video, kan inte vänta tills mina tentor är slut för då har jag äntligen tid för detta igen 🙂

Comments are closed