GIVEAWAY- WIN MY FAVOURITE SKIN CARE PRODUCTS

 

Ps! Dailygrooming have now changed name to lafantine.com!

 

Eftersom jag är så SJUKT nöjd med mina dermalogica-produkter (min hud känns bättre än på väldigt länge just nu) tänkte jag att det vore kul att få dela med mig lite till er. Därför har jag ordnat en giveaway där tre vinnare får ett presentkort på 50 EUR var hos lafantine.com där jag köper mina dermalogicaprodukter. Nice va? Allt ni behöver göra för att delta är att anmäla er till deras nyhetsbrev HÄR och sedan kommentera detta inlägg med email adressen ni anmälde. Okej? Kör!

 

Because I am soooo happy with my Dermalogica products (my skin feels better ever now), I thought it would be fun to share that with you guys. I have therefore arranged a giveaway where three winners will receive a gift card of 50 EUR each at lafantine.com  where I buy my Dermalogica products. Nice huh? All you have to do to participate is to sign up for their newsletter HERE and then leaving a comment to this post with the email address you signed up. Okay? GO!

148 responses to “GIVEAWAY- WIN MY FAVOURITE SKIN CARE PRODUCTS

 1. Hilda says:

  Funkar inte att trycka på länken till nyhetsbrevet!! 🙁 kan man förresten ange mailadressen i fältet för mail, eller måste man skriva det i själva kommentaren??

 2. Anna says:

  meeen va nice, done!

 3. Liz says:

  That’s such a cool idea! Love from Hamburg xx
  Liz.wehmeier@gmail.com 🙂

 4. Kate says:

  Nice giveaway! Thanks 🙂
  nabab@gazeta.pl

 5. myhrans says:

  Åh vilken bra tävling, jag är med! marica.myhre@hotmail.com

 6. Di says:

  Hi Ebba! Love your blog, thanks for this nice giveaway x
  dinainsomnia@gmail.com

 7. Hilda says:

  Klaaar! Önskar SÅ jag vinner!!

 8. Kate W says:

  katewills13@gmail.com
  Hello from South Africa 🙂

 9. Sofia says:

  Åh, håller tummar och tår att den här glåmiga mamman med tomt badrumsskåp får en liten höstkick! wiesler.sofia@gmail.com

  Lycka till i Berlin!

 10. Susan Perrotin says:

  Hi! it’s my first comment here… but this giveaway’s so awesome I couldn’t resist! I signed up as susanperrotin@gmail.com
  Hope i’ll have the same skin as yours then haha;)
  cheers! from Paris,

  Susan

 11. Antía says:

  Hey Ebba, since 2009 you are a huge source of inspiration, at many ways, I would even say you have changed some aspects of my life 🙂 Hope you the best, and also hope to get to try this awesome products!
  Besos
  antiaglezfilgueira@hotmail.com

 12. Josefine says:

  Sådär, spännande! ??

 13. Jia says:

  Oh, I’d love to try out dermalogica products, everyone is raving about them!
  I signed up with mademois.elle[at]hotmail.de

 14. Sanni says:

  Ooh, jag är med 🙂

 15. Linnea says:

  Men härlig tävling! Brukar aldrig ställa upp i tävlingar, eftersom jag är en sån där som aldrig vinner.
  Men denna hoppas jag verkligen på att vinna, dessa är nämligen mina favoritprodukter också- dock lite dyra för en som studerar och inte har jobb!

  Jag anmälde nyhetsbrevet till: lind96@live.se

 16. malinohlsson says:

  mmalinhlssonblogg@hotmail.se

  jag är gärna med!!

 17. Ruby Scanlon says:

  Thank you for the giveaway opportunity! 🙂 you are all sorts of lovely!
  rubyandwolf@gmail.com

 18. Sanna Dabolins says:

  Hej! Fantastiskt fin giveaway, speciellt eftersom Dermatologicas produkter ska vara icke-djurtestade. Hade verkligen velat prova dem och se om de funkar på min blandhy. Stor kram från Sanna, sannadabolins@hotmail.com

 19. Jessica says:

  Jag är med! 😀

 20. Alicia says:

  Yey that´s really a giveaway in my taste! :))
  Here you have my email address Ebba: aliciakiljan@gmx.de

 21. Hanne says:

  I’d love to get a bit more into skincare. 🙂

  hannewillekens [at] hotmail [dot] com

 22. Rebecca says:

  Är med! Vore superbra för min hud att ha sånna produkter! 🙂

 23. Nathalie Bergsander says:

  Jag är med!

  nathaliebergsander@hotmail.com

 24. Isabel says:

  cartasalilith@gmail.com

  Thanks for the giveaway, tack 😀

 25. Naama A says:

  great giveaway! I’m in!
  Naama A
  nam12 [at] walla.co.il
  tnx!

 26. Isabella says:

  Ojojoj, lite nya hudprodukter skulle inte alls sitta helt fel! Hoppas hoppas

  isabella.doverlid@live.se

 27. Maja says:

  Dessa produkter verkar vara helt fantastiska nu när kylan smyger sig in och huden blir torr och fnasig! Nyhetsbrevet är beställt, Kram kram

 28. Linnea says:

  Åh, har hört så mycket bra om de där produkterna från mina vänner! Min mail är lerre.blge@hotmail.com 🙂 xx

 29. Ebba says:

  åhh, håller tummarna! =)
  hakanssonebba1@gmail.com

 30. Jessica says:

  Trodde att jag redan hade kommenterat här, men det verkar inte så 🙂 Hoppas att det inte blev två kommentarer nu!
  Tack för att du anordnar så roliga tävlingar Ebba! 😀

 31. Sabina Alexandra says:

  night_shadows_ro@yahoo.com
  very cool giveaway! bravo!

 32. frida says:

  håller tummarna!!

 33. My says:

  Heeej min mail är my.h@live.com :)))

 34. berglundma says:

  åh va kul! 🙂
  matilda_b93@hotmail.com

 35. Jennie Olsson says:

  Ooh!

 36. Sofia says:

  sofiajung95@gmail.com

  Vad roligt, älskar deras produkter!!

 37. María José Osanz says:

  Thank you so much Ebba! This seems like a really good opportunity, thank you a thousand times. I’ve been looking for skin care products that really work for me… like for years, and I hope I have the chance to try these. If you say they work for you… maybe I’ll be lucky and they’ll work for me as well.

  Best wishes! 😀

 38. María José Osanz says:

  Oh! and I used: mariajoloves@gmail.com

  Good luck!

 39. vivian says:

  Hej nu har jag anmält mig till nyhetsbrevet 🙂

 40. Katy Sky says:

  katysky [at] live.de

 41. my says:

  Jag har snart gett upp hoppet om min hy. Vet inte vart jag ska vända mig och slösa alla mina pengar på att finna de rätta. snälla låt mig vinna!

 42. Evamaria Keränen says:

  My skin has been really problematic lately, so I’d love to try out these products!

  I subscribed to the list and here’s my e-mail: evamaria.keranen@gmail.com

 43. Elin Välikangas says:

  Hej! Det skulle vara så kul att vinna ett av det här presentkorten. Nu i sommar har helt från ingenstans min hy kommit i obalans, finnar och känslighy, båda två samtidigt? Usch! Har precis flyttat också, för att plugga, livet som student är rätt knapert, och man har liksom inte råd att prioritera hyn.
  Kramar!

 44. Ida says:

  a.fryderyka@gmail.com
  Greetings from Poland~! c:

 45. Yahre Englen de Pedro says:

  Loving your style!!
  A hug from Spain!

 46. Miléna Durand says:

  thanks for this contest ! 🙂

  mimi_durand_cochet@hotmail.fr

 47. Pernilla says:

  pernilla(@)boppi.ax

 48. Eila Andersson says:

  Grym tävling! Speciellt nu när hösten är här och finnarna kryper fram som på beställning!
  eilamariajosefina@gmail.com

 49. Hanna leinonen says:

  Nice tävling! Jag är med med mejlen hanna_nettan@hotmail.com !

 50. Louise says:

  fina inspiratör!
  Ecospeakern är fantastisk – tack för tipset.

 51. Tova says:

  tova.schonbeck@hotmail.com

  Har en knixig vinterhy som verkligen skulle behöva lite skin food just nu! Frid!

 52. Merve Özdemir says:

  Hi Ebba (:

  mervozd@gmail.com

 53. Ebba says:

  Åh hade helt missat! Självklart vill jag delta, har aldrig lyckats hitta några hudprodukter jag är riktigt nöjd med så det vore spännande att testa! Min emal: ebba.sw@hotmail.com

  Stora kramar till dig!

 54. Josefin says:

  Jag är med! 🙂

 55. Valeria says:

  great giveaway!
  valebabalona@gmail.com
  🙂

 56. Fanny says:

  där har du min mailadress :-))

 57. Ebba Agert says:

  ebba.agert@gmail.com

  Förresten! Jag och några kompisar ska till Berlin i slutet på oktober och jag tänkte bara kolla om du har några bra tips på bra uteställen, mysiga restauranger och bortglömda gator (Har varit i Berlin tidigare och gjort allt det typiskt turistiga – nu vill jag se staden på riktigt). Har bott i London och då favoritområdet var Shoreeditch, har du varit där så tänk i de banorna. Hade varit super tacksam för alla tips. Kram till Ebba från Ebba

Comments are closed