FRIPPA

Alla med långt hår vet hur tidskrävande det kan vara att få ihop en skaplig frippa på morgonen. En frisyr jag tycker är himla praktisk när allting är i en enda stor dread och tiden inte räcker till för en omgång med hårborsten är denna- en låg hästvans. Det är bara att rulla upp sidorna och samla ihop allting i nacken, dra på en snodd och spraya. Hur enkelt som helst, och trasslet i nacken blir plötsligt till fin 60-tals volm. Bara ett litet tips!

Translate: Anyone with long hair know how time consuming it can be to get a decent hairstyle in the morning. A style I think is amazingly useful when everything is one big dreadlock and you’re in a hurry is the low ponytail. You just have to roll up the hair at the sides and collect everything in a tail in the neck, pull on a scrunchy and spray a little. Easy at, and the dreads in the neck suddenly looks like nice 60’s – volume. Just a little tip!

11 responses to “FRIPPA

 1. Rav says:

  Zajebisteee….. a poza tym to Å‚adna pogoda.

 2. Anna says:

  Jättefint! 🙂

 3. Vanilamuffin says:

  You are so beautiful and unique! As I look at you I think of a snowflake. Mienisz a beautiful glow, 3

 4. Mira says:

  Håret ditt har en så fantastisk farge 🙂

 5. Emma says:

  i love your hair!!

  xoxo Emma
  hi-ema.blogspot.com

 6. Anne says:

  Wow thanks for the tip 🙂

  How do you do your normal hair? (big curly) 🙂 Could you make a ‘guide’ 😉

 7. Leea! says:

  Hej ebba! 🙂 jag tänkte bara meddela dig om att jag hittade dig i en annons på ebay. http://www.ebay.com/itm/New-Cotton-Blended-Stripe-Knee-High-Socks-6-Colors-/270902922507?pt=AU_Womens_Clothing_2&var=&hash=item3f13128d0b om du tittar på de grå strumporna så är det väl du som står brevid? knasigt!

 8. paulina- crazylikeazebra. says:

  snyyyyggt!! tack för superbra tipset!

 9. Ebba Zingmark says:

  Leea: Haha, ja, det är jag. Knas 😉

 10. Jana says:

  You and your hair are SO. AWESOME.

Comments are closed