Första i första.

`

Ett urval av de alltför få bilder jag hann knäppa (med undantag för den översta bilden som Diana knäppt).

Hej vänner! Nu är jag hemma igen och efter en välbehövlig dusch och några timmars sömn har huvet klarnat upp lite. De senaste dagarna har varit… speciella. Väldigt mycket upp och ner. Dock ska jag inte klaga för tolvslaget var helt underbart med hundratals kramar, fyrverkerier, nyårskyssar och så fick jag ju fira med världens finaste tjejer (ni är så jävla grymma!!!). Sedan är ju alla sköna människor vi mött och de nyvunna vännerna vi fått ett stort fett plus. Hur har ni haft det guys?

10 responses to “Första i första.

 1. Anna says:

  Gott nytt år fina du!

 2. LISA says:

  Låter härligt! Själv va jag också med ett gäng vänner, kramades och skålades på tolvslaget. Det va fett!

 3. Youngseo says:

  Awesome Pictures

 4. Julia says:

  du tar verkligen grymma bilder! vad har du för kamera och vad använder du för inställningar för att ta bilder som dom i det här inlägget? 🙂

 5. Ebba Zingmark says:

  Julia: Tack! Jag använder en nikon d90 (tidigare använde jag en d40) och ett 55mm fast optik med bländare 1.8, i bild ett och tre använde jag blixt och långa slutartider (manuellt läge), tvåan hade jag auto och fyran hade jag bländarstyrd med så stor bländare som möjligt 🙂

 6. Cecilia, Livsstilsdesigner! says:

  Hade en fantastisk nyårsafton! Härliga bilder på er!

  Önskar dig ett fantastiskt 2011!

  På min blogg får du nu 14 nycklar för att uppnå ditt drömliv. Kolla gärna in det!

 7. Julia says:

  stooort tack till att du tog dig tid att svara på min fråga! 😀

 8. Tina says:

  den tredje är aaaaaaaascool, kan inte du skriva hur du redigerde den? 😀

 9. Ebba Zingmark says:

  Tina: Jag redigerade den nästan ingenting, använde mig av blixt+ lång slutartid när jag tog den 🙂

 10. ellen says:

  Hej ebba!! inte berättade du att du var värsta modellen inte!!! gudes vilka bilder!!!!! (inte bara dessa utan alla andra jag hunnit titta på!!) Du verkar dessutom vara en himla fin tjej. Hoppas vi ses igen!kramar

Comments are closed