FLYTTA UT (igen)


Min onepiece kommer från Rutstore.se

För ett tag sedan fick jag reda på att jag kan ta över min systers etta. Det betyder att jag för andra gången inom ett år ska flytta hemifrån, men denna gången alldeles ensam. I våras bodde jag ju tillsammans med Karin i 5 månader, vilket verkligen gjorde livet roligare under de tyngsta vintermånaderna (och senare också såklart, se bara bilderna ovan, haha), men jag har alltid varit sugen på något helt eget, och nu är det dags. Jag flyttar in efter nyår och jag är såå peppad! Om allting går som det ska kommer jag få ett förstahandskontrakt om en månad. Ville mest att ni skulle veta. Kram!

 A while ago I got to know that I can take over my sister’s little apartment. This means that I’ll move out from my parents for the second time in a year, but this time all alone. Last spring I lived with Karin for 5 months, which really made ??life more enjoyable during the drakest and coldest winter months (and later also of course, just look at the pictures above, haha), but I’ve always been hungry for something that’s entirely my own, and now it’s time. I’ll move there in a couple of weeks and I’m soo excited! I just wanted you to know. Hugs!

16 responses to “FLYTTA UT (igen)

 1. Angelica Lainis says:

  Wow that is amazing! I can’t believe you’re allowed to live on your own at so young x

 2. Tanja says:

  Go for it, Ebbaaaaaaaa! 🙂

 3. martina says:

  vad kul 🙂 då får du visa bilder sen från lägenheten!

 4. Lovely darkness says:

  cool photo ! Nice blog
  http://lovelydarkness.com/

 5. katy vess says:

  finger crossed for you ebba! and those pics are truly cute 🙂

  http://katyswardrobe.tumblr.com/

 6. Jeanette says:

  Så skoj, grattis!

 7. gurra says:

  Men ofta?! Fan vad nice, grattis!

 8. JJ says:

  Wow that’s so cool Ebba, I’m happy for you! 😀
  Those pictures are so cute^^

  meandmyunusuallife.blogspot.com

 9. orin says:

  What mature! I can not live without my parents
  Good Luck Ebba 🙂

 10. Amina says:

  Åh gud så söta ni är!

  Gå gärna in på min blogg där det finns massa mode bilder på mig och annat fint!
  http://www.honestamina.devote.se

 11. en blogg om 5 systrar says:

  Åh vad roligt Ebba!!
  /elin

 12. GONGY says:

  I have a sister too, it would be nice to live with her!!

  love, Gongy

 13. wirag says:

  I wish you the bests!

 14. hej hej says:

  är det vårtor jag ser på dina fötter

Comments are closed