FIRST SHOW UP: RODEBJER!

 

Istället för att åka på Nasty Gal-brunchen med de andra tog jag en ensamfrukost på ett café runt hörnet och laddade upp inför dagen. När jag fått i mig kaffe och en avocadowrap så kände jag mig faktiskt mycket bättre.

 

Instead of going to the Nasty Gal brunch with the others, I had breakfast at a nearby café by myself. After some coffee and an avocado wrap I felt much better.

 

 

Sedan promenerade jag till Rodebjer-showen som hölls på taket på hotellet som ligger bredvid vårat.

 

Then I walked to the Rodebjer-show, it was held on the rooftop of the hotel next to ours.

 

 

Jag gillar faktiskt att gå på visningar ensam. Man kan liksom ta in alla intryck mycket bättre då.

 

Actually I like going to shows alone, it’s so much easier to absorb all the inspiring impressions then!

 

 

Ni vet ju redan att jag älskar mönster så som ni kan lista ut älskade jag detta.

 

You know I love patterns by know so you already know I loved these looks.

 

 

Vi fick också se tuffa paljett-detaljer och monokromt puderrosa outfits (kan sätta min ena tumme på att den ljusrosa trenden kommer hänga med i vår också).

 

We also got to see some really cool sequin-details and some monochrome light pink looks.

 

 

Och sedan tog jag mig hem till hotellet för att powernapa bort min förkylning och jetlag. Jag är ingen hejare på det där med att ta bilder på mig själv i spegeln, men eftersom min kompanjon Elle var borta så blev det en sådan bild ändå, hehe. Ni ska få se hela looken sen, nu är det snart dags för dagens andra visning!

 

And then I went back to the hotel to powernap away my cold and my jetlag. I’m not that good at ttaking pictures of myself in the mirror, but since my partner Elle was away, I gave it a try anyway. Hehe. I’ll show you the whole look later, now it’s almost time for the second show!

5 responses to “FIRST SHOW UP: RODEBJER!

 1. Elle says:

  MEN så avis man blir!

 2. Laura says:

  Great event and nice ^^ You are beautiful!

  xoxo

  thelovelywildside.blogspot.com.es

 3. Jeline says:

  The clothes look amazing! And I spot Frida Gustavsson in the second photo. Love her!! ♥

  sartorialust.blogspot.com

 4. Judit says:

  I’m sooooo glad you’re getting to have all of these amazing experiences, Ebba! Have a lot of fun at NY 😀
  By the way, how do you get those curls? Braiding your hair, with a curling iron…? They look really pretty.

  xx 🙂

 5. Patricia Blaj says:

  Wow, the show looks amazing, thank you for sharing with us! Have fun and feel better, lovely!
  Lots of love,
  Trish
  Check out my GIVEAWAY on http://wingsforliberty.com/

Comments are closed