Fint i butik

Hann föreviga några snygga ting på Beyond Retro när jag och Diana sprang in där som snabbast i helgen. Skorna kan vara de perfektaste jag någonsin sett och det var separationsångest till tusen när jag blev tvungen att inse att man faktiskt inte kan gå omkring i skor där tårna måste ligga sked för att få plats, och lämnade dem kvar i butiken.

Nu har jag landat i Umeå igen! Har varit full rulle hela tiden med plåtningar och möten, så nu är jag lagomt jättetrött och ser framemot att begrava mig i sängen efter lite mailjobb. God natt fina!

Translate: Nice things at Beyond Retro. The shoes might be the most perfect shoes I’ve ever seen!

10 responses to “Fint i butik

 1. LISA says:

  Fina grejer! Du är så bra på det där med second hand! Jag och några kompisar var på Beyond Retro i våras och hade bestämt oss för att vi verkligen skulle titta! Vi titta och vi titta och vi prova och höll på i några timmar och vi alla gick därifrån tomhänta, haha!

 2. Uma Li-O says:

  love sunglasses !
  visit me:
  http://its-memyselfandi.blogspot.com/

 3. MedinaStyle says:

  Skulle blivit jätte glad om du röstade på min klänning:) <3
  http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=fxM6Wkfm5QpNQS72URJdSDBxsxrWR9puu1pGaIsSXVfnlbc7qjX9#Gallery

 4. Seung-won says:

  One of cutest shoes I’ve ever seen!

 5. L says:

  Nämen titta Umeå, jag hann få se ett inlägg till innan det bär av till England. Vi tänker likadant när vi shoppar. I våras handlade jag ett par jeansshorts på Beyond retro i Stockholm, dom är skitsnygga. Tänker lite Ebba Zingmark när jag har dom.
  Kärlek från Uppsala, men snart Brighton.

 6. Carol says:

  Everytime i’m trying to find inspiration, i come to see your blog. Unfortunately i’m not too high, but i love the composition of your clothes. It’s really, really cool, cuz.. i don’t know.. our styles are like the same! haha’
  xx

 7. nella says:

  the shooooooes! 😀

 8. Beyond Retro says:

  Kul att du gillar oss!! Vi har sjukt mycket 90’s skor inne just nu så nästa gång hittar du säkert ett par där tårna får lite bättre plats! Kram BR

 9. MY says:

  Hej världens finaste ebba! Jag skulle bli gladare än gladast om du skulle vilja maila mig om vilket beyond retro du hittade dessa SKO-skönheter? massa kärlek.

 10. esikazemese says:

  Holy crap those shoes.. are so damn ugly.

Comments are closed