ETT ÅR FRÅN NU- MARS 2012

Såhär såg jag ut i Mars 2012, då våren äntligen började nå Sverige och snöhögarna sakta men säkert krympte. Jag började månaden med ännu en stockholmsresa med Karin, vi gick på events, shoppade och så hann jag även med att käka middag med modette-gänget. Därefter flög jag hem för att ta bussen till Piteå och göra en sjukt rolig plåtning för make up-tidningen GLOW. Väl tillbaka i Umeå spenderade jag sportlovet på efterlängtade Örsten och sedan avslutade jag månaden med stans fetaste årliga festival- Umeå Open (samma som jag varit på i helgen alltså). Jag gillar verkligen look nummer tre, vilken är eran favvo?

Here’s what I looked like in March 2012, when spring finally came to Sweden and the snow piles slowly shrank. I started the month with another Stockholm trip with Karin, we went on events and took a day of shopping, and I also had dinner with the Modette-gang. Then I flew home to Umeå, just to take the bus to Piteå and make a crazy fun shoot for the make up-magazine GLOW. Home in Umeå again I spent sports vacation at Örsten and then I finished the month with my city’s greatest annual festival-Umeå Open (the same as I went to this weekend). I really like look number three, which is your favorite?

14 responses to “ETT ÅR FRÅN NU- MARS 2012

 1. gemma o says:

  My favourite look is either number 6 or 8. They are both just so lovely!!

  x g.
  http://pearlveins.blogspot.com

 2. Orin Kadoori says:

  love all your looks ! amazing
  my favorite is 6 or 7 🙂

  http://orinkadoori.blogspot.co.il/

 3. Mira says:

  All looks were great. My favs 6 and 7 😀

  xx

 4. cherrykoko says:

  I love the look. You really innovative, you’re cool!

 5. Eva says:

  All amazing but the 4th and 6th one are my favorites 😉 Happy sunday! xx

  http://www.creativityandchocolate.com

 6. Beatrice says:

  Älskar den där du går på en gata med händerna i fickorna, typ tredje nerifrån? Den är klockren!

 7. My says:

  Åh 2 och 6 är sååå snygga

 8. karin says:

  Jag ÄLSKAR första looken! Du passar så himla bra i ljusa färger! Fast hur som helst så är dina outfits spersnygga allihopa! Femte är sjukt snygg!!

 9. Nora says:

  Jag älskar look nummer 5! Jag hade gipsat ben efter att ha brutit benet i en olycka i februari och ville inget hellre än att ha byxor på mig igen. Så jag tittade igenom alla dina fina outfits med snygga byxor och blusar och förbannade det jävla gipset. Och det är fortfarande en av mina favoriter bland alla dina outfits!

 10. Emma says:

  i love the 6th look its amazing! its very streetstyle and the background is perfect with the whole look 🙂

 11. Rebecka Wilhelmsson says:

  Du är fantastiskt vacker! Fullkomligt älskar din blogg och allt du står för. Keep up the good work! Kramar och girlpower

 12. ebbazingmark says:

  Tack Rebecka! Fasen vad glad jag blir! Kram! 😀

 13. Tanja says:

  # 1 ! Love the messy bun and the fabulous blouse! 🙂

Comments are closed