ETT ÅR FRÅN NU- APRIL 2013

 

 

 

 

 

 

 

Såhär såg jag ut för ett år sedan! Jag hade mina superlånga hårförlängningar och experimenterade massor med kläder (vilket kanske resulterade i både lyckade och mindre lyckade looks…). I början av månaden kom jag hem från jobbresan till Milano vartefter jag spenderade några veckor i Umeå med största fokus på skolan. I slutet av månaden åkte jag på en välförtjänt resa till London och The Vogue Festival med fina My.

Vilken look gillar ni bäst? Själv har jag lite svårt att bestämma mig, men kanske den näst sista ändå! Eller?

 

Here’s what I looked like a year ago! I had my super long hair extensions and experimented alot in my looks (which resulted in both successful and less successful looks …). At the beginning of the month, I came home from my work trip to Milan, then I spent a few weeks in Umeå focusing on school. At the end of the month I went on a well deserved trip to London and The Vogue Festival with lovely My.
Which look do you like best? Personally I think it’s hard to decide, but maybe the second last? Or?

16 responses to “ETT ÅR FRÅN NU- APRIL 2013

 1. myhrans says:

  Så snygga! Mina favoriter är den första och andra! 🙂

 2. Nato says:

  the second last ♥

 3. Kaneli says:

  Mycket snyggt! Men gillar 2 och den näst sista bäst!

 4. Celia Sánchez says:

  Love your extra long hair! ♥

 5. Cecilia says:

  Älskar ditt hår Ebba, och undrar bara om du har något litet tips för att få det så lite halvlockigt som du har på de flesta av dessa bilder? Kan vara så att du har så naturligt kanske men är så himla snyggt! Mitt hår är så rakt så tänkte bara om det fanns något knep 🙂

 6. annie thelander says:

  SÅ underbara bilder!!!!

 7. fridachristinas says:

  Helt fantastiska bilder!

 8. Nena says:

  Awesome looks!!

 9. Lindsay says:

  Love your black and white dress.

  pinkandnavystripes.com

 10. Jennifer Johansson says:

  Jag gillar nog den tredje sista bäst!!

 11. Eline says:

  Love the first outfit!

 12. jennytingvall says:

  Hur lång är du?:)

 13. ebbazingmark says:

  Svar till JennyTingvall:
  Jag är 180 cm! 😀

 14. linnea says:

  herregud vad vacker du är

 15. ebbazingmark says:

  Svar till linnea:
  Tack! Vad glad jag blir 🙂

 16. stinaviktoria says:

  Så himla fina! Önskar jag hade mod och råd att ha en så speciell stil! Allra finast är hängsleshortsen på näst näst sista bilden.

Comments are closed