EN VEGANSK JUL

Veckans avsnitt av veganTV är aaalll about julafton- på er begäran! Hoppas ni fick svar på era funderingar, annars är det som vanligt helt OK att maila eller kommentera! Nu ska jag DÖ i soffan efter en hel dags flyttpackning, jobb och städning. PUH!

This week’s episode of veganTV is aaalll about Christmas Eve- just as you wanted! As usual there’s subs available. Hope you got the answers to your queries, otherwise just email or comment! Now I will lay down on the couch after a full day of packing, working and cleaning. AH!

3 responses to “EN VEGANSK JUL

 1. Alva says:

  Bra tips!
  Jag är själv vegan och jag har funderat på det där med kosttillskott (t.ex. vitamin B12). Hur gör du?
  Älskar din blogg! Kram

 2. Agnes says:

  Åh tack vilka bra tips. Jag ska nog göra den griljerade kålroten låte väldigt häftigt!
  Måste bara säga att dessa videorna är så peppande och inspirerande, plus fin julluva. 🙂

 3. carro says:

  Hej! awesome blogg! jättebra tips! Jag är vegetarian och har tänkt att bli vegan så jag har börjat att ta bort mycket mejeri produkter. Dock så är jag allergisk mot soya produkter och tänkte fråga om du har något annat tips att byta ut mjölken med om man ska baka eller stuva något som funkar likvärdigt 🙂

Comments are closed