EBBA OCH FANNYS PODCAST!

 

 

Wohooo! Denna söndagsmorgon är jag och syrran lite extra pirriga. Ni förstår nog varför! Det är alltid lite läskigt att lansera något nytt (vilket det känns som att jag gjort orimligt ofta den här våren! Först vloggen, sen webb-tv och nu en podd? Haha!). Hur som helst, här har ni den- Ebba och Fannys Podcast! (vi kommer snart att finnas på iTunes)

 

Vårt första ämne är en läskig och spännande fråga som nog berör alla i vår ålder. VAD SKA MAN GÖRA EFTER STUDENTEN?? Även om detta egentligen är en första testpodd (vi har ingen proffsig utrustning, ingen erfarenhet, inga coola klippnings-program och inga förberedda invecklade utläggningar om ämnet) så har vi har desto mer att snacka om, haha!

 

Klicka på bilden här ovanför för att lyssna! Vi har suttit och försökt bädda in en spelare med podden till blogginlägget hela morgonen men inte lyckas (snart finns vi ju på iTunes så då kommer detta inte vara ett problem) därför kan man bara ladda ner detta första avsnitt. Maila/kommentera/twittra/facebooka all er feedback till oss så lovar vi att ta åt oss allt och försöka utvecklas så mycket det bara går. Pepp!!!

 

Wohoo! My sister and I are a little nervous and excited this morning because we are launching our own podcast!! I’m sorry it’s not in english, but maybe I’ll try to convince my sister to make one episode in english in the future… haha! <3

8 responses to “EBBA OCH FANNYS PODCAST!

 1. Johan says:

  Står att filen är trasig och går inte att spela upp :/

  Kanske går att uppdatera och lägga upp filen igen?

  Fast kan ju vara bara att min dator inte vill… testa om ni kan öppna filen från annan dator och om ni får samma problem.

  Får testa senare om det går att se… kan inte ge någon riktig feedback innan dess 😉

 2. LINN says:

  Jag laddade hem den från min dator och då gick det bra! SPÄNNANDE!

 3. Celia Sánchez says:

  Lucky you, my sister never wants to do anything with me! Hope the next time is in english too (or maybe subtitled)

  http://labloguerapelirroja.blogspot.com

 4. Hanne says:

  Era röster är så lika! 🙂

 5. Anna says:

  Jag tyckte den var riktigt bra! 🙂 Den enda kritik jag har är att Fanny ibland lite tog över samtalet och pratade ganska snabbt. Annars bra 🙂

 6. Cornelia says:

  Har inte lyssnat än men den är säkert toppen! Skulle ju va najs annars att kunna spela upp den direkt i inlägget?

 7. ebbazingmark says:

  Svar till Cornelia:
  Den funktionen kommer, håll utkik! 🙂

 8. ebbazingmark says:

  Svar till Anna:
  Wiho! Vad kul! Tack för kritiken, ska lägga det på minnet! Kram!!

Comments are closed