Du vet, ingenting väntar på oss

Startade helgen med att ta igen många missade veckor med Amanda, som för övrigt nyss har börjat blogga för veckorevyn här, grattis! Vi slog läger ett par timmar på Café Station (oväntat?) med prat prat prat och fika. Lägger kanske upp en mindre vacker bild på hur jag såg ut sedan (efter att ha somnat med SO-boken i handen, levt på socker hela dan och tömt ut all hjärnkapacitet på två prov och en spanskainlämning).  Kvällens planer? Precis ingenting, vilket passar min trötta kropp och tomma huvud perfekt. Ha det soft allesammans!

Translate: After school today I went to a café with my friend Amanda (Who by the way recently started blogging for the swedish fashion site VeckoRevyn, here. Congrats!). It looked a bit like this.

6 responses to “Du vet, ingenting väntar på oss

 1. STYLE CRUSH says:

  ÅH vad gott med fika! 🙂

 2. ebba says:

  svar: JA haha jag vet, han gör 😛 Det är ju troligt, både för att jag ofta ritar människor som liknar mig och när jag ritar en kille så blir de likt min pappa. Pappa är ju formodligen den personen vars ansikte jag sett oftast också så det påverkar ju. Knäppt 🙂

 3. Ellinore Sånge says:

  Förstår! .. Ska upp o jobba 6 imorgon , PUH!

 4. johannes says:

  antitla <3

 5. Carro says:

  Älskar Anttila! Och du verkar go du me!

Comments are closed