DREAM//DO NOT SLEEP

 

 

Sneakpeek of tomorrow’s look

 

God förmiddag kompisar! Först och främst vill jag bara säga att jag tycker att det är JÄTTEKUL att det fortfarande är liv i kommentarsfältet till “varför veggo”-inlägget jag postade tidigare i veckan. Det är så fint att se hur engagerade och nyfikna ni är, när jag läst igenom alla era kommentarer har jag både lärt mig nya saker, fyllts av stolthet och fått ett sjukt behov av att diskutera. Jag vill verkligen svara på ALLA kommentarer men det tar lite tid eftersom jag vill formulera ordentliga svar, så ha lite tålamod med mig! PUSS!

 

Good morning friends! First of all, first of all I just want to say that I think it’s so nice to see that there’s still life in the comment field to the post about veganism I posted earlier this week. It’s so cool to see how engaged and curious you are! While reading all your comments I have both learnt new things, been filled with pride and with a sick need to discuss. I really want to respond to ALL comments but it takes some time because I want to formulate a really good answer, so be patient! HUGS!

5 responses to “DREAM//DO NOT SLEEP

 1. Emilia says:

  Hej! Jätte fin blogg! Titta gärna in min blogg, skulle betyda mycket ifall du lämnade en kommentar!
  Kram

 2. myhrans says:

  Gud vad fin du är i håret!

 3. Rhea says:

  Your hair is such a beautiful color! Love this look!
  Xx
  Rhea
  http://www.fuss.co.in

 4. Celia Sánchez says:

  Every time you post a sneak peack I just want MORE!

  http://labloguerapelirroja.blogspot.com

 5. jessicaravall says:

  Vad fint! 🙂

Comments are closed