CRISPY AIR AND FALLING LEAVES

 

 

 

Sneakpeek på morgondagens. Har ni sett vilken fantastiskt fin höst det är ute nu?! Luften är alldeles krispig och alla löv är gula. Underbart! Hade egentligen festligheter planerade både på fredag och lördag men jag tror banne mig jag drar ut till stugan på Örsten istället. Festligheter kommer det finnas gott om tid för i vinter, haha! Nu måste jag pallra mig mot skolan, men kika in här senare, jag har en riktigt fin giveaway på G!

 

Sneakpeek of tomorrow’s look. The automn is amazing right now! The air is so cold and crispy and all the leaves are yellow. Wonderful! I had festivities planned both on Friday and Saturday but I think I’ll just skip them and go to the cottage at Örsten instead. Now I’m off to school, but come back later, I have a really nice giveaway coming up!

8 responses to “CRISPY AIR AND FALLING LEAVES

 1. ellinor says:

  Hej Ebba!! Jag har en fråga, för några (år) sedan om jag inte minns fel, så hade du ett par strumpbyxor som var fodrade. De såg ut som vanliga nylonstrumpbyxor faast det var som ett annat varmare tyg under. Minns du vart du köpte dem? Har för mig att det var på någon internet sida. Skulle vara suuuper tacksam för svar. Kram

 2. myhrans says:

  Åh vilka fina bilder!

 3. sara says:

  omg I can feel that I love this outfit!!!!
  Amazing post Ebba. Love your make up, and the nature in sweden is…stunning

  Sara

  http://7-sevendays.blogspot.it/

 4. Jeline says:

  Your top looks beautiful!

  sartorialust.blogspot.com

 5. Phindile Mkhize says:

  love autumn tones too, the reds maroons yellows! and cant wait for the give away!!

 6. ebbazingmark says:

  Svar till ellinor:
  Hej där! Jag köpte mina på iwearsin.com men jag har också hört ryktas att bikbok ska ha något liknande 🙂

 7. Maria Inês Ribeiro says:

  lovely pics!

  My blog – http://guesswhatfashion.blogspot.pt/

Comments are closed