CHIN UP, KID

 

 

 

 

 Jacket- Ebba Z for Romwe, sweater- Glamour Kills, boots- Shelly London- sarenza, skirt- 2hand, stockings- IWearSin.

 

Jag är fortfarande SÅ nöjd med jackan jag designade för Romwe förra året (minns ni?). Längden och passformen är precis som jag vill ha dem, just nu är den dessutom nedsatt med 30% (här!).

Hur som helst- God förmiddag hörrni! Sitter med en stor kaffekopp och tar tag i veckans första mail (samt ordnar lite med en liten resa jag ska göra mot slutet av veckan. Berättar imorgon!). Jag börjar skolan halv tre idag så jag kunde unna mig en ordentlig sovmorgon, SÅ skönt! Hoppas ni får en grym måndag. Puss! 

 

I am still SO happy with the jacket I designed for Romwe last year (do you remember?). The length and fit is exactly how I want it, right now you can actually get it 30% cheaper (here!).

Anyway- Good morning guys! I’m sitting by the kitchen table with a big cup of coffee, answering this week’s first emails (and arrangeing a little with a little trip later this week. I’ll tell you more tomorrow!). My school day starts two thirty today so I could treat myself to a loong sleep in this morning, SO good! Hope you’ll have an awesome Monday. Puss!

21 responses to “CHIN UP, KID

 1. Veronica says:

  Jag gillar verkligen kläderna på Romwe, men vågar man beställa från den sidan? Dum fråga kanske, men skulle verkligen vilja ha det bekräftat att man inte behöver vara orolig 🙁 Läst för många skräckhistorier om amerikanska sidor med kläder från Kina, eller hur det nu ligger till. Hehe..
  För övrigt, tack för en grym inspirerande blogg! 🙂

 2. fashiondreamzz says:

  snygg outfit!

 3. Natalie says:

  Riktigt snygg sweater!

 4. Marina says:

  Love it! You look awesome girl!

  Velvet Marina

 5. Laura says:

  is there anyway u can tell us a little about ur school? cause it seems like u r having a lot of fun subjects.. (: if u wont make a post about it maybe u can just give me the name of it or something and i can look it up? ((:: also i love ur style and how it changes so much everyday but at the same time its still so you.. haha if that made any sense d:

 6. myhrans says:

  Åh så snyggt!

 7. amieelisabeth says:

  Hejsan! Säljer nämligen min nyligen inhandlade ALPHA bomberjacka om någon är intresserad är det bara att höra av sig på min blogg.
  Storlek: xs-s.
  Pris: Öppen för bud. 🙂

 8. Josephine says:

  Hej Ebba!
  Först och främst. Så fin blogg. Jag älskar att du lyfter fram miljöfrågan. Det är inte många modebloggare som är så medvetna eller utnyttjar den makt de har. Efter att ha tittat på den dokumentären du la upp för några veckor sedan så kände jag att valet inte alls var svårt. Så, det är bla tack vare dig som jag nu blivit vegetarian! (Äter mycket veganskt med) Tack för att du är en av dom som faktiskt informerar och jag vill bara att du ska veta att det du gör och sprider gör skillnad. Man kan inte göra allt men man kan alltid göra något. Och tillsammans kan vi göra ännu mer. En fråga bara! Hur tänker du kring klädkonsumtionen? Skinn osv?
  Tack för en fin genuin blogg ♥

 9. Ola says:

  I love your look! You are amazing 🙂

 10. fashionwardrobe says:

  Fin blogg du har!! Kika gärna in på min blogg och lämna ett spår efter dig! 🙂
  Kram!

 11. linnabelin95 says:

  Snygg tröja!!

  Titta gärna in på min blogg
  – Egen domän
  – Vinnare
  – 1/2 års dag
  – Plasthav

 12. ebbazingmark says:

  Svar till Josephine:
  Hej! Tusen tack för din fina fina kommentar. Jag blir så glad!
  Jag är lite splittrad kring klädkonsumtionen, jag tycker definitivt att det är bättre att konsumera produkter med bra produktionsförhållanden än att konsumera kläder där arbetarna fått dåliga löner/förhållanden. Det är synd att sådant är så svårt att kolla upp dock! Allt som har med återanvändning av gamla kläder att göra älskar jag, typ tradera, bloppisar, second hand och marknader. SÅ bra! Att använda skinn tycker jag är helt onödigt då vi kan tillverka så himla bra fuskskinn som håller lika länge, är lika bekvämt och kostar mindre. Synd att alla sko/väsk/kläd-märken inte har insett det än! Väldigt bra och viktiga frågor, jag borde skriva ett inlägg om det snart. Stor kram! ♥

 13. ebbazingmark says:

  Svar till Laura:
  I’m studying Aesthetics/Media and graphic Illustration at a school called Midgårdsskolan here in Umeå 🙂 It’s an awesome school!

 14. ebbazingmark says:

  Svar till Veronica:
  Hej Veronica! Romwe är ingen amerikansk sida, utan asiatisk. Jag har träffat grundaren och hon själv kommer från kina, och därför sker även tillverkningen där. Bara för att plagg tillverkas i kina behöver inte det betyda att produktionen är dålig, faktum är att stora delar av våra allra största klädmärken och elektronikmärken producerar sina produkter i Kina 🙂 Vad gäller tull och avgifter vid beställningar så brukar det inte vara några problem!

 15. hedvigw says:

  SÅ snyggt!!

 16. Daphne says:

  Loooooove everything about this outfit, specially the jacket and the stockings!

 17. Veronica says:

  Svar till ebbazingmark:
  Tusen tack för svaret! Jo, vet att det mycket som produceras i Kina, men tänkte mer på leverans osv. Men det fick jag svar på och det känns tryggare att veta att det är en person du träffat som står bakom sidan. 🙂 Åh nu ska det inhandlas kläder!

 18. Ida says:

  Hej Ebba! Snygg outfit! Jag är lite nyfiken på vad du tycker om smyckena från Langaeble Stockholm. Är det något att satsa på till hösten?

 19. jos says:

  snygging!

 20. Maeva says:

  STUNNING!

 21. linneadesiree says:

  du har jätä fin blogg du har mona kommtarer typ 29stygen

Comments are closed