BUT WE GOT ALL OUR LIVES TO LEARN

 

 

Sneakpeek of tomorrow’s look!

 

Idag är jag lite seg i starten, var ute och dansade igår med fina vänner men kom hem lite väl sent, hehe. Resten av dagen idag spenderar jag med artikelskriveri och mailbesvarande under täcket i sängen. Ibland älskar jag mitt jobb. Puss på er!

 

Today I am a bit slow-started, I went out dancing yesterday with my friends but came home a little too late, hehe. Today I’ll spend the day with with article-writing and email-answering from under the covers in my bed. Sometimes I love my job. Hugs to you!

10 responses to “BUT WE GOT ALL OUR LIVES TO LEARN

 1. Iris says:

  Love your skirt♥

 2. myhrans says:

  åh vilken snygg kjol!

 3. fannydarling says:

  älskar kjolens form! ♥ och vilken mysig söndag med aktiviteter som ändå är meningsfulla!

 4. Emma says:

  Hej Ebba!!
  I vintras vann jag en av dina tävlingar i din julkalender, jag vann en svinsnygg jacka från 5prewiev!:)) Men jag har inte fått den… Och nu skriver ELLE i senaste nummret att bomberjackan är en av vårens nyckelplagg så nu blir jag ännu mer sugen på att införskaffa en! Dem är ju så snygga! Men kommer jag få den som jag vann, eller hur funkar det?:)
  Kram Emma!!

 5. G+V says:

  Oh my, Ebba, you don’t help me to steal from you, with such truncated photos. 😉

 6. ebbazingmark says:

  Svar till Emma:
  Hej Emma!
  Oj, jag mailar 5preview med detsamma! Kontaktar dig via mail så fort jag vet hur allt ligger till 🙂
  Ledsen för fördröjningen! Kram!!

 7. linneadesiree says:

  Hej!

  du har jätte fin blogg för att dina bilder är bara bäst. men kolla gärna in min blogg kram linnea:)

 8. Celia Sánchez says:

  Sometimes… No I always love your job to! You’re inspiring Ebba.
  Love your neopren skirt 😀

  http://thatmessyhair.blogspot.com

 9. eborg says:

  Gud va snyggt och grym blogg har du med!

 10. d0rna says:

  så snyggt!

Comments are closed