BANGS, THUMBS UP OR DOWN?

 

 

 

Ni minns säkert att jag frågade er om råd gällande min frisyr för ett par veckor sedan. Jag har ännu inte bestämt mig för page eller lugg, men tack vare Rapunzel kan jag nu ha lugg när jag vill ändå. Jag tycker peruker och sådant är skitroligt så ni kan ju tänka er att jag blev exalterad när jag hittade denna i brevlådan. Den sitter stenhårt och ser sjukt naturlig ut (lyckades lura mina vänner , hehe), och så är det ju bara att ta av den när jag tröttnat på den. Vilken grej alltså! Har blivit väldigt sugen på att klippa en riktig lugg nu när jag vet att jag trivs så bra i det. Vad säger ni, tumme upp eller tumme ner?

 

Remember that I asked you for advice regarding my haircut a few weeks ago? I haven’t made ​​up my mid yet, but thanks to Rapunzel, I can wear bangs whenever I want anyway. I think wigs and such are soo funny so you can imagine how excited I was when I found this in the mailbox. It looks really natural (I tricked al my friends, hehe), and if I get tired of it I can just take it off. Soo convenient! But now I’ve become very eager to cut a real bangs now that I know I feel so comfortable in it. What do you think, thumbs up or thumbs down?

16 responses to “BANGS, THUMBS UP OR DOWN?

 1. Mishka says:

  Thumbs UUUUP ! It fits you so much, i love it haha

 2. Aliska says:

  Looks goooood! 😀

 3. andréa says:

  Tumme upp!

 4. myhrans says:

  jättesnyggt!

 5. chi says:

  that is a crazy realistic wig haha, i think you should go for it!

 6. Karolina says:

  Du ser bättre ut i ingen lugg men gör som du vill! 🙂

 7. Jenny says:

  Vad snygg du är i lugg! 🙂 Funderar själv på att klippa lugg åt mig. Växlar nästan konstant mellan lugg och inte lugg och just nu är jag så himla sugen på raklugg igen efter ett tag. Men man vill ju inte ångra sig nästa dag…

 8. Elli Emilia says:

  jätte snyggt! The bangs fit you very well… but I would say that bangs are not the best during hot summer days – its hard to keep them looking fresh. Better in Autumn.

 9. Mayflower says:

  To be honest, I think you would be better off with just using the fake bangs! I cut mine, and now I really regret it!

 10. Mae says:

  No.

  Oh God no.

 11. ebbazingmark says:

  Svar till Jenny:
  Haha, exakt så känner jag med 🙂

 12. cellis says:

  Alltså, jag har ju haft lugg själv. Det är sjukt nice med lugg men alltså det tar ju så jäkla lång tid att spara ut den igen och vissa dagar vill man verkligen inte ha den där jävla luggen som ändå inte vill ligga bra, haha! Så kör på löslugg med din bena som den är, tror jag, och kanske klipp lite flikar längst sidan av ansiktet så du får lite variation i längderna och det smälter in med luggen, men klipp inte en hel raklugg. Den är fin ibland men som sagt, kräver så jäkla mycket styling och är oftast inte asfin och det tar SÅ. LÅNG. TID. ATT. SPARA. UT. Fast du är förjäkla snygg i det, verkligen!

 13. Jessica says:

  cute, but growing out bangs takes forever

 14. esra says:

  I loved how it looks on you, so my thumb is very up:) But I just don’t want you to regret it later ’cause it’s so hard to grow them out, + in a hot summer it’s not that comfortable really, as someone just said, bangs=loads of problems, so pleease make sure you’re sure that you want it much enough to not to be discouraged by all of those bothering things!:)

 15. Dora says:

  I think bangs look nice on you. And wig is super cool.

 16. Caroline says:

  Supersnyggt ju. Verkligen!

Comments are closed