ALL WHITE//ALL BLACK

 

 

 

Nu ligger en streetstyle-artikel från modeveckans andra dag uppe på devotes framsida. Dessa två är mina favvisar! Vill ha ALLT i den vita outfiten, och Hilda ser som alltid farligt snygg ut. Kolla in hela artikeln HÄR!

 

The street style article from fashion week’s second day is up! These two are my favourites! I want everything in the white outfit, and Hilda looks super fierce as always. Check out the full article HERE!

6 responses to “ALL WHITE//ALL BLACK

 1. myhrans says:

  Så coola outfits!

 2. minimalme says:

  Hildas byxor ♥

 3. jenny88 says:

  snygga bilder!

 4. Jessica - Följ mitt liv i LA says:

  Men jag bara älskar folk som lyckas styla sporttoppen så grymt fint. Jag vill själv göra det men lyckas ALDRIG. xx

 5. Sara says:

  Snygga outfits 🙂

 6. Dennis says:

  Det fina kvinnor moder kläder foton du har din sida. Även du ser inte dåligt ut häller.
  Jag inte riktigt hemma att set ta in något på min sida. För data och jag inte föda sam tidigt. För data kom när blev lite äldre och nästan slutet när jag gick ut i grund skolan. Men var lite set kom för kunde ju inte gå på den på grammet i skolan då. Fans bara då för början skriv Ma skin då i säll lät. Har du kon takter eller hur gör du och funkar det. Skriver bara känner inte non som kan skriva till och var en god ven. Vill jag gärna var.

Comments are closed