All of the stars and the outer space

Hittade denna asballa luv-sjal på monkis rea förra veckan för omkring en femtiolapp. Är så himla fascinerad av rymden och allt runtomkring så mig passar den perfekt. I övrigt är shortsen second hand, skorna från gojane och tishan även den från monki. Nu var det tänkt att jag ska färga håret någon nyans ljusare/rödare, men eftersom mitt hår lever sitt egna lilla liv så får vi se hur det slutar. Uppdaterar er om det senare. Tills dess: Ha det!

33 responses to “All of the stars and the outer space

 1. Flickan says:

  Riktigt snygg, diggar dig!

 2. LISA says:

  Den där har jag också! Älskar den 😀

 3. Klara says:

  Har en tunika med samma rymdmönster från Monki, grymt snyggt!

 4. Alexandra says:

  Vackra bilder.

 5. Youngseo says:

  Aww ur so stunning 🙂 I love ur shoes and outer
  I have so many picters in my floder It’s all about you
  I have 193 pictures !

 6. :) says:

  Är det såhär din hårfarg ser ut NU? Liksom riktig farg, IRL? Och Wellas Color Touch 6/4, är det toning – och går den ut? Vad gör du for at din hy är så sjuuuuukt snygg? Liiiiiite månge frågor, men hoppas du svarar…. 😀

 7. emma says:

  åhh vad har hänt med din fina röda hårfärg?! 🙁

 8. ellen says:

  ÄLSKA OUFITEN 😀

 9. hanna says:

  grymt snyggt ! bara en fundering men har du färgat ditt hår mörkare? 🙂

 10. Clara says:

  riktigt snyggt!

 11. Lisa says:

  mysig och fin!

 12. lindababby says:

  SNYGGT! Så himla härligt med jeansshorts mitt i vintern.!

 13. Jennie says:

  ursnygga du!

 14. Denise - Mode & fotoblogg says:

  Halsduken var fett snygg!;)
  Använder du dig av “vanlig färg” eller toning?

  kram

 15. myrthe says:

  LOVE IT! <3

 16. Ebba Zingmark says:

  Denise: Tidigare använde jag mig av toning, men igår använde jag en färgning 🙂

 17. Ebba Zingmark says:

  hanna: Nej, det är toningen jag använder som håller på att gå ur 🙂

 18. Ebba Zingmark says:

  emma: Den finns där, men syns olika i olika ljus. Toningen som jag använder har gått ur lite, så igår färgade jag om det 🙂

 19. Ebba Zingmark says:

  :):Yes, eller det var så den såg ut igår, innan jag färgade om det. Wella Color Touch är toning och ja, den går ur. Men väldigt långsamt, jag brukar hinna få utväxt när jag använder den. Min hy är långt ifrån perfekt men jag är noga att tvätta bort sminket och använder en fuktcreme för tonårshy, dessutom är min foundation riktigt bra 🙂 (pressat puder från everyday minerals) Hoppas du fick svar på allt nu! 🙂

 20. awesome! says:

  Vilken hårfarg är detta? Har du fargat om ditt hår med Wellas Color Touch nu? Och är denna eyelineren du använder på denna bild, från H&M (den glittriga?) 🙂 Sjukt snygg är du, iallafall!!

 21. Malin says:

  Älskar fjärde bilden på dig och sjalen, schnyyggt!!
  Om du vill, maila gärna den bilden till mig så ritar jag av den 😉

 22. Layla says:

  Mys!
  Måste erkänna att jag är extremt avundsjuk just nu haha 😛

 23. Ebba Zingmark says:

  Malin: Oj vad kul. I will! 😀

 24. ninetythree secrets says:

  alltså, balla människa!! 😀

 25. Renie says:

  herregud, du er snygg!

 26. Jennilie says:

  Hej Ebba. Jag verkligen diggar din stilsäkerhet med tanke på din ålder, inte var då jag så stilsäker när jag var lika gammal som dig, haha. I alla fall, det skulle vara himla kul om du ville visa din outfit i “Läsarstilen” på min blogg, läs gärna mer om det här; http://dayswithjen.blogg.se/2010/august/din-tur-att-sta-i-rampljuset.html#comment

 27. Sofie says:

  Sjuuukt snyggt Ebba!

 28. Jennifer says:

  Du är så fin… älskar ditt hår ebba alltid gjort ;)<3

 29. Nicoline says:

  Fy fan va grum du ääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää!! 😀 <3

 30. Nicoline says:

  Grym menade jag säklart 😛

 31. JULIA JASMINE says:

  hajhaj. jag har kikat efter precis dom dar skorna pa hemsidan deras? men jag hittar inget. var det lange sedan du kopte dom? vet du vad market heter etc sa man kan hitta dom pa en annan sida?
  jattetacksam for svar. bisous

 32. Ebba Zingmark says:

  JULIA JASMINE: Det var nog ett år sedan ungefär så det kan vara så att det är slut. Dock finns det ju alltid doctor martens om man är redo att spendera lite mer pengar 🙂

Comments are closed