A VEGAN GIVEAWAY

 

Jag fick hem några av dessa pulsin’ barer för någon månad sedan och DOG för att de var så goda. Dessutom är de organic, raw food-vänliga och veganska. Allt du behöver göra för att vara med och tävla om att få en hel låda med bars hemskickad till dig är att gilla LUBfoods på facebook HÄR och sedan lämna en kommentar till detta inlägg med vilken smak du skulle vilja ha (välj HÄR) och varför du vill vinna. Jag drar vinnaren om en vecka, okej? Veggopepp åt alla!

 

Yep, I guess the picture says it all. These vegan, orcanic and raw bars are SO TASTY! If you want to win a whole box of them you just have to like LUBfoods on facebook HERE and leave a comment with which taste you’d like (choose HERE) and write some words about why you want to win. I’ll publish the winner in a week. Okay? GO!

35 responses to “A VEGAN GIVEAWAY

 1. Sandra jonasson says:

  Har gillat:)
  Sport protein bar.
  jag tränar mycket och är därför viktigt med bra och nyttig mat/mellanmål. för mig är det mycket viktigt och därför hade de passat mig bra! 🙂

 2. Elli Emilia says:

  Thank you Ebba for another nice giveaway!
  My choice: Pulsin’ Raw Choc Brownie Bar
  Besides vegetarian I’m allergic to gluten so It’s sometimes hard to find snacks I could eat. It’s always handy to have something I know I can eat with me. Makes life easier and happier 🙂

 3. Josefine says:

  Berry Burst! Älskar dem 😀 Typ de enda barsen jag kan äta pga laktosintollerans. Försöker alltid ha hemma, men de är så dyra haha. Så jag vill vinna för att jag spelar allergikortet och för att jag är snål; yay mig!

 4. Veronica says:

  Åh, de verkar ju hur goda och bra som helst! Jag är gärna med och tävlar om dem! 🙂

 5. Carolina Haraldsson says:

  Hej!
  Varför vill jag vinna?
  Jo, jag själv har varit vegan nu i drygt 4a månader, och märker att det finns lite lite lite i butikerna du kan köpa som är snacks. Och eftersom att jag varit en chokladälskare (och fortfarande är) vet jag också att det inte finns sådär jättebrett sortiment. Om jag skulle få vinna “Pulsin’ Raw Choc Brownie Bar” hade detta varit drömmen. Att jag även kan få bjuda mina nära och kära och uppmuntra ännu mer till att det visst finns vegansk mat och godis som inte bara är “gräs” och “smakar konstigt”. Ha det kalas!

 6. Emma w says:

  Tror jag aldrig blivit såhär exalterad över en tävling, haha! Har aldrig smakat dessa skönheter, men bara att läsa om dem räckte för att få fast mig. Äter själv väldigt mycket vegansk mat, försöker alltid att handla eko. Jag är dessutom laktos intollerant och mår därför ganska dåligt utav de flesta ”vanliga” bars. Därför skulle dessa passa mig perfekt! Dessutom är min mor helt galen i liknande bars och skulle nog bli jätteglad om hon fick reda att jag fått en låda på posten som vi kan dela på.

  Smaken jag valt är Pulsin’ Beond Acai Berry Bar. Känns som att de borde vara otroligt fräscha och bra att bara ha i väskan!

 7. CLUMSY IN CASHMERE says:

  Jag skulle vilja vinna Pulsin’ Maple Peanut Protein Bar, den godaste bar jag någonsin smakat innan DE TOG BORT DEN UR SORTIMENTET I MIN FAVORITHÄLSOBUTIK!!!(drama!!!) Jag är vegan sen snart 2 år tillbaka och damn jag tycker jag förtjänar dessa bars som lite veggo-belöning för allt tofu-tuggande 😉
  KRAM

 8. luna.c1615@gmail.com says:

  Hi Ebba!
  my choice: Pulse input ‘Raw Choc Brownie Bar
  I want to tell you because I really like this contest. are months that I am vegan and I can not agree that they be easy. But, the easiest choice may not always be the right one so I decided to start this way. I live in Italy and in my small town there are restaurants vegans or vegetarians, are not found in the supermarket, almost never, vegan products. this could be for me a chance to try something new. A product that is good and that especially does not hurt anyone.
  thanks

 9. Antonia says:

  Jag skulle verkligen vilja ha några bars då jag efterlängtar en bättre rutin med mellanmål. Jag tränar mycket, jobbar mycket, och instruerar dessutom i flertalet gruppträningsklasser. JAG VILL hitta tillbaka i mina gamla och sunda vanor med ett jämnt flöde av energi under hela dagen. Pga många jobbiga och påfrestande händelser i mitt liv under våren och sommaren, har jag helt enkelt fokuserat på att bara överleva och inte gå sönder mentalt. Mellanmål har därför blivit bort prioriterade, men väldigt efterlängtade. Jag vill hitta tillbaka! Dessa skulle hjälpa mig att återfå motivation att ta en smidig bar, för att sedan få in rutinen att alltid äta mellanmål!
  Med vänlig hälsning,
  Antonia

 10. Jessica Sundberg says:

  Gillar LUBfoods på FB som jessica sundberg1.
  Jag skulle välja Pulsin’ Beond Organic Raw Choc Bar.
  Åh, jag vill vinna för att jag är så dålig på att äta mellanmål. De här är både nyttiga och goda och skulle vara perfekta att äta när man ofta är på språng som jag är vid mellistid!

 11. Lovisa says:

  Hejsan Ebba!
  Jag har gillat på facebook och om jag för en gångs skull vann skulle jag dö-lycko-döden om jag fick hem sorten Pulsin Bliss Bar!Åh åh åh!
  Och varför jag vill vinna:
  Jag är ofta på språng och träna dagligen, ett bra mellanmål är enligt mig då barer och Pulsins barer är en klar favorit, det är viktigt att man har ork och energi för att träna och ens orka dagen och detta är en riktigt god lösning, inte allt för få gånger har dessa bars räddat mig när blodsockret varit lågt och ja, alla har vi varit där!
  Sedan har jag aldrig vunnit en tävling, och detta skulle vara det ultimata priset och skulle sitta finfint just för mig!
  Tack för en superblogg

 12. Josefin says:

  Hej, jag skulle älska att testa smaken Berry burst. Jag har varit vegetarian i flera år och funderar på att övergå till veganism så småningom. Jag har ofta långa dagar och skulle det vara perfekt att ha en bar i väskan för eventuella nödlägen. Faktumet att det smakar hallon gör det bara
  Ännu härligare

 13. Fanny says:

  Hej Ebba!
  Jag har väldigt svårt att hitta nyttiga, goda och självklart veganska barer till mina träningspass. Slänger oftast bara i mig någon frukt istället, vilket inte alltid ger proteintillskottet man egentligen var ute efter. Därför skulle jag väldigt gärna vilja vinna en box av
  Pulsin’ Berry Burst! Bar, 50 gram
  så att jag får tillskottet jag behöver på ett gott och veganskt sätt!
  Tack & kram för en grym blogg!

 14. Annie says:

  Åh vilken underbar tävling – gillar LUB och skulle vilja vinna BeyondOrganicRawChoc.

 15. Wiebke says:

  Hej!
  I’d like to win the sort Berry Burst.
  I want to win, because it is so hard to find vegan snacks where I live, which makes it really hard sometimes. I could just keep one or two of the bars in my pocket all the time, which would solve the problem.
  And I think I could convince my non-vegan friends with those, that vegan food is really tasty.(;

  Have a nice day!

 16. sophie says:

  Jag älskar godis!!! Fast nu är jag vegetarian och äter inte godis längre och vegetariska och veganska alternativ är inte många här i skåne. Jag hittade massor i stockholm, men att bo i en håla där det knappt finns några affärer, innebär: inget godis för min del.
  Detta skulle sitta super i min kista!

  Pulsin’ Raw Choc Brownie Bar 🙂

 17. Celine says:

  What a fantastic giveaway! i would really want to win because I really want to taste these bars. I have heard a lot of good things about them, but I’ve never got the chance to try them! I would love to win Maple Peanut-flavour! 😀 celiner97@hotmail.com

 18. Martyna says:

  Maple and Peanut skulle jag vilja vinna 🙂 Helt enkelt för att jag inte har råd att köpa dem själv 😉

 19. Emma says:

  Hej!
  Jag har varit vegetarian i snart 5 år och nu när jag börjat träna så är jag i ännu större behov av mellanmål än innan. En god bar, vegetarisk, eller som ännu bättre, vegansk skulle vara perfekt! Hinner inte åka hem mellan skolan och träning, och det vegetariska maten i skolan är inte så bra så det händer ofta att det blir alldeles för lång tid utan mat. Att köpa ett litet mellanmår varje dag blir för dyrt för en fattig student som mig tyvärr.. Så en låda organic raw choc bar skulle vara perfekt att vinna! Tack för en grym blogg! kram

 20. agnesatlet says:

  Acai Berry bar :)))
  Hejsvejs, här kmr min motivering flygande! Det är helt enkelt så att jag så gott som varje dag spenderar flera timmar i stallet, och jag har så fruktansvärt lätt att prioritera bort min kropp trots att jag blir hungrig och kan se framför mig hur blodsockret dalar. Det här är såklart aldrig kul, men jag är även en sådan person som helst bara vill köra på med det jag gör i stället för att behöva stanna upp och, i detta fall, gå och fixa ihop någon slags mat. Nej, snabbt och enkelt ska det vara och helst ska jag kunna äta det på stående fot. Därför skulle jag verkligen vilja testa på dessa barer! Tack och hej leverpastej!

 21. Angelica says:

  Hej!
  Jag har varit vegetarian i ca. 1 1/2 år och min pojkvän har varit det i ca. 1 år.
  Han är gluten- och äggallergiker och det är svårt att hitta något att äta.
  Typ 70 % av middagarna han får hemma består av grönsaksbiffar och ris, och så kan man ju inte ha det. Han fyller 18 i början av oktober och jag skulle vilja ge lådan åt honom, för att han förtjänar det. Han älskar choklad så det var inte ett svårt val!

 22. Klara says:

  Gillade LUBfoods sedan innan 🙂
  Anledningen till varför jag vill vinna denna tävling är för att jag verkligen börjat älska detta med rawfood. Även om det inte funkar till 100% pga familj, vänner etc och att jag är ett “barn” så väljer jag så ofta jag kan RAW och vegan-alternativ. Dessutom är barer det perfekta efter och innan träning samt som mellanmål att alltid ha i väskan. Smaken jag skulle vilja testa är “Pulsin’ Beond Organic Raw Choc Bar” då jag verkligen älskade RAWBAR cacao och detta känns som en ganska lik sort.

 23. Rosanna says:

  Åh, vilken härlig tävling! Jag älskar alla smakerna, men min favorit än nog ändå Maple and Peanut, så den skulle jag vilja vinna :). Jag älskar bars och brukar äta dem istället för godis. Har ett enormt sötsug, men dessa hjälper faktiskt! Jag håller tummarna för att det är min tur att vinna den här gången, har aldrig någonsin vunnit någonting.

 24. Nora says:

  Jag har gillat deras sida och om jag vann skulle jag vilja ha en låda med den här smaken: http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/pulsin-organic-raw-choc-bar-eko-veg-40-gram

  Min lillasyster blev för ett tid sedan vegetarian efter en lång tids grubblande, min familj har sedan dess långsamt gått över till att servera mer och mer vegetarisk mat. Och nu funderar alltså min syster på att ta detta ännu ett steg längre och bli vegan. Tyvärr sätter våra föräldrar lite käppar i hjulet eftersom det skulle bli väldigt svårt att få ihop allt mathandlade, men om jag då kan erbjuda min syster i alla fall lite veganskt tilltugg i form av dessa bars skulle det vara så himla bra. Och kanske skulle det också kunna övertala våra föräldrar att det inte alls är jättesvårt att vara vegan! Det skulle vara fantastiskt om jag kunde få hjälpa henne med det eftersom det är något hon verkligen vill! Och sedan är det ju lika för mig som för henne att äta mer vegansk mat.

  Håller tummarna nu! Kram

 25. Elina says:

  Hi Ebba, what a great giveaway! I’m totally in 😀
  The Pulsin Raw Chocolate Brownie Bar is tempting me the most as my local Organic Shop already has some tasty berry bars. Many of those are quite pricey so I seldomly buy any and winning a whole box of goodies would allow me try and convince my friends about being vegan as well. I didnt know about this brand at all so I’d be thrilled to try it out!

  I’ve given my thumbs up on Facebook & would like to see also some non-vegans taking part in this competition 😉 Cheers

 26. Amelia says:

  Acai Berry bar!
  Jag pluggar mycket och tappar alltid koncentrationen under förmiddagen i skolan då jag inte kan äta frukost så ett par bars att ha i skåpet skulle vara finfint! Jag vill även börja träna och bygga muskler för att orka vardagen bättre och även då behövs något att fylla på energi med, det är ett stort plus att baren jag vill ha är ekologisk!

 27. Amelia says:

  Acai Berry bar!
  Jag pluggar mycket och tappar alltid koncentrationen under förmiddagen i skolan då jag inte kan äta frukost så ett par bars att ha i skåpet skulle vara finfint! Jag vill även börja träna och bygga muskler för att orka vardagen bättre och även då behövs något att fylla på energi med, det är ett stort plus att baren jag vill ha är ekologisk!

 28. Amelia says:

  Acai Berry Bar!
  Jag pluggar mycket och tappar ofta koncentrationen på förmiddagen då jag inte klarar av att äta frukost på morgonen så att ha ett par bars i skåpet vore ju finfint! Jag försöker även få en bättre kost och träning och ett snack efter en löprunda är ju viktigt! Att just den här baren är ekologisk är mycket positivt och den verkar supergod!

 29. Alexandra says:

  Hejsan! Jag skulle vilja vinna smaken Beyond Organic Acai Berry bar. Jag har ganska nyligt gått från köttätare till det veganska livet. Börjat som vegetarian men väljer ,naturligt märker jag, mer och mer raw food och veganskt. Att få vinna dessa skulle vara så inspirerande och dessutom kunna ta fram små bitar till fikat med vänner, eller fredagsmyset med familjen. Lättsamt att inspirera andra till nyttigare och bättre alternativ!

 30. Merve says:

  Pulsin’ Bliss Bar
  It has no sugar, has herbs and of course chocolate. I am considering to try to be vegetarian. In order to enjoy my food, it would be very relieving to know that animals enjoy the life too.

 31. Fernanda Florez says:

  Hello Ebba!
  My choise is: Pulsin’ Berry Burst! Bar, it was a very difficult choise, because all of them look delicious!
  I’d like to win those yummy vegan bars, because where I live is probably one of the most difficult places(latin america) to find vegan food,actually organic and healthy food, and it’s always nice to see how the people is considering this kind of food, which is good to everyone, and doesn’t hurt anyone, so I think it’s important to help growing this kind of brands that somehow will help to create a better world.

 32. Ellie says:

  Jag skulle välja: Pulsin’ Raw Choc Brownie Bar på grund av att jag är en sucker för choklad. Jag har nyss blivit vegan och nåt jag verkligen saknar är veganska bars som man kan ta med till skolan och äta som mellis. Blir ju jämt så hungrig efter en lång skoldag! Kram!

 33. Nellie Öhman says:

  Jag hade velat vinna smaken Berry Burst! Anledningen till att jag deltar i denna tävling är att jag tränar mycket och det är svårt att hinna med mellanmål. På måndagar är jag i våran träningshall från 16.30-21.30 och då skulle det vara perfekt att kunna äta en bar för att orka med nästa träning!

 34. Dasha says:

  I’m a vegan and I like to win it because I don’t eat enother food.And unfortunately I can’t eat anything taste for now and I very hope I can win this goodie)))Pulsin Beond Organic Acai Berry Bar EKO This is my choice♥ And this is my e mail dasha.bull@gmail.com

 35. Rebecka says:

  http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/pulsin-maple-peanut-protein-bar-veg-50-gram denna smak vill jag vinna. Jag vill vinna pga långa skoldagar och behöver få energi snabbt mellan skola och träning! Har gillat på facebook.

Comments are closed