A NEW LOOK

Hej på er. Ville bara kika in snabbt här och visa er min nya frisyr! Hårgeniet Tony kom över tidigare i veckan för att befria mig från mina slitna hårtestar till toppar, men när min blonda, pryda bob var klar kunde varken han eller jag låta bli att fortsätta make-overn, och många timmars klipp och färg senare ser jag ut såhär. Känner fortfarande inte igen mig själv när jag tittar i spegeln, men det känns SÅ kul att ha en ny look att leka med inför kommande uppdrag! Omväxling förnöjer, och så vidare. PUSS på er, glad fredag!

Hola! I just wanted to make a quick post to show you my new haircut! The hair genius Tony came over earlier this week to set me free from my split ends, but when we had gotten rid of 15 cm and transformed my hair to a tidy blonde bob, neither he or I wanted to stop the make over. Hoooours of cutting and coloring, it finally came out like this. I still can’t recognize myself when I look in the mirror, but I’m so excited to have a new look to play with for my coming campaigns and projects! HUGS, and happy Friday!

6 responses to “A NEW LOOK

 1. sara nena says:

  I love so much the cut!!! Maybe the colour is alittle bit to yellow, but you are amazing in any case

  https://7-sevendays.blogspot.gr/

 2. Så snyggt! 😀 Passar dig verkligen!

 3. 增大 says:

  受益匪浅,感触良多!

 4. Gemm says:

  Wow, it looks so different but I love it!

 5. r says:

  Herrrrregud vad fint!

 6. You look lovely Ebba! xx

Comments are closed