A LITTLE PROJECT?

God morgon! Jag vet inte om ni lade märke till de sjuuukt snygga bootsen jag fick ha på mig under lovelysally-plåtningen, jag föll pladask för dem i samma sekund stylisten plockade fram dem. Blev genast sugen på att prova på att göra något liknande med några av mina skor, antingen kängor eller sneakers. Jag tänker mig att det inte kan vara så svårt att sy dit ett blixtlås på plösen (sedan kanske det blir lite väl lurigt om jag ska göra det på hälen också). Vad tror ni, är det genomförbart?

Good morning! I do not know if you noticed the insanely cool boots I got to wear at the  lovelysally photoshoot, I fell for them in the second the stylist showed them. I immediately got tempted to try to do something similar with some of my shoes, either boots or sneakers. I imagine that shouldn’t be that hard to sew a zipper on the “tongue” (then maybe it would be a bit too tricky for me to do it on the heel as well). What do you think, is it feasible?

7 responses to “A LITTLE PROJECT?

 1. Martyna says:

  wow, they’re really owesome! the zip is quiet original as well 🙂

 2. cajsa says:

  men åhhh så snygga!!

 3. Maja says:

  Omg, I love these babies 😀

 4. Jacky says:

  these are amazing! they look so special <3

  londonandcoffee.blogspot.com

 5. johanna says:

  med rätta “verktygen” så går det nog 😀

 6. Sally says:

  Can you please tell me the program you use to stick photos and how it works? pls, i really need it:(

 7. Hanna says:

  Tror det kan bli ett jävla meck att få rätt på, men ruskigt snyggt!

Comments are closed