ANSWERS- WORK & CAREER

what do you exactly do when you are saying that you work? besides photography and modelling? im really curious how a week of work for a fulltime blogger looks like! there are many things we readers dont know and cant think of, something like” a day in life…. ” or ”a week in life ” would be really interesting <3
Cool idea! I understand that my “work” can be a little diffuse for many of you. I do everything from take photos, edit photos, answer emails, write articles and posts, take care of my company’s economy, plan projects and so on, it’s a lot “sitting by the computer” but also a lot of creative stuff!

Ebba skulle du kunna berätta lite om varför du tycker modell yrket är så roligt? Är det att få resa eller intresset för modet? Så nyfiken! Eller har du redan gjord det i något gammalt inlägg?
Jag tycker modellyrket är kul för att jag älskar att resa, och jag älskar den kreativa processen kring en plåtning. Att gå från en första moodboard till styling till fototeknik till redigering och slutligen till ett färdigt resultat. Det är så ballt.

tsb1

Hej! Vad är dina mål jobbmässigt? Hur länge tror du att du kommer bo i Berlin och vad vill du göra efter det? Tror du att du kommer vilja börja plugga och i så fall vad? Hejhej! Mina jobbmässiga mål just nu är att prestera mitt bästa och se vart det kan ta mig, och sedan får vi se! Att blogga och modella är sjukt kul, spännande och utvecklande men lite ensamt och väldigt stressigt, OM jag känner att jag behöver omväxling i höst kommer jag nog satsa på att gå ett tekninskt basår i götet eller uppsala. Jag har med andra ord ingen aning om hur länge jag stannar i Berlin, någonstans mellan tre månader och tre år skulle jag tippa på, haha.

I’m curious about which kind of relationship would you like to have with your fans?
I mean, it must be a little stressful to have such a big amount of comments, people looking at you everytime…How do you feel having so many followers and fans? Would you like to close the gap with them? Or would you rather keep their distance?
I feel very close to many of my followers since many of you guys have followed me since years and years. At the same time I’m not a very out going person so getting that amount of attention is kind of akward sometimes too. But I’m so thankful for all the support, advice and encouragement I get, and I wouldn’t want to change that! <3

maruti3

egg5

När började du som modell? Alltså när började du göra mer seriösa saker?
Min blogg- och modellkarriär har varit ganska sammanflätade, så jag skulle väl säga att mina modelljobb har blivit större och seriösare i takt med att bloggen blivit mer seriös. Jag gjorde mitt första riktiga modelljobb som 15-åring, men på den tiden var det mest smågrejer, det är först nu jag har jobbat mot större märken som Lacoste, Shwarzkopf och Nike.

Känner du någonsin press från modellyrket att ändra din kropp/behålla den på ett visst sätt? och om du har det, hur har du hanterat det isåfall? Jag tror alla tjejer i min ålder känt den pressen på ett eller annat sätt, och det är svårt att avgöra vad som kommer från modellandet och vad jag hade utsatts för bara i egenskap av att vara tjej i dagens samhälle. Det som är skönt med den “press” som finns i modellyrket är att det är ett yrke- professionellt. Det är alltså aldrig något som riktas personligt mot mig utan den mesta kritiken är helt objektiv, man får se på sin kropp som en tillgång precis som en idrottsman. Den press som jag utsätts för i egenskap av att vara mig själv- tjej i mediavärlden- är alltid svårare att hantera då den är mer personlig. Jag tror att nyckeln till att inte drabbas för hårt av all utseendehets är att separera helt och hållet på sitt människovärde och sitt utseende. Jag vet, det låter ju helt självklart, men tyvärr är det många som sätter mycket av sitt värde och självförtroende i sitt utseende, och det är farligt.

One response to “ANSWERS- WORK & CAREER

  1. Ebba says:

    Det vore så coolt om du började plugga tekniskt basår i Uppsala i höst, för jag hoppas börja läsa dör då. Vore så häftigt att få träffa dig någon gång!

Comments are closed