3 saker ni kanske inte visste om mig…

– Jag adopterat en åsna på ett nursery i Nerja, Spanien. Han heter Pablo och räddades från att ha varit en vanskött packåsna i bergen. Nu mår han mycket bättre och är mitt i sin tonårsperiod.

– Jag älskar djur, men när det kommer till spindlar har jag någon inbyggd fobi som inte går att träna bort. Flera gånger har jag slängt mig ur min våningssäng mitt i natten och ropat att det kryper omkring spindlar i taket eller på väggen, när det i själva verket bara var en dröm.

– Jag har aldrig riktigt förstått mig på det där med sms. Jag känner ingen som är sämre på att svara på meddelanden än mig, även om jag har bättrat mig lite sedan jag fick min Iphone. Får jag ett sms svarar jag hellre genom att ringa upp än att krångla med knapparna.

– I’ve adopted a donkey at a nursery in Nerja, Spain. His name is Pablo and he was saved from being a neglected donkey in the mountains. Now he feels much better and is in the middle of his teenage years.

– I love animals, but when it comes to spiders, I have a built-in phobia. Several times I have thrown myself out of my bunk bed at night, asserting that there’s crawling spiders on the wall, but in fact it was only a dream.

– I’ve never really liked text messaging. I don’t know anyone who is so bat at responding to messages than me, although I have improved a little since I got my iPhone. When I receive a sms I rather  respond by calling than to struggle with the buttons.

17 responses to “3 saker ni kanske inte visste om mig…

 1. Amanda says:

  vad gulligt att du har adopterat en åsna <‘:

 2. Sara Marín says:

  Nerja is really beautiful place!! And your adoption is a good action for this abandoned animals 🙂

  Kisses, Sara

  http://makethegirl.blogspot.com.es/

 3. Pip says:

  Awh, you look so cute with that donkey! It’s little face, you’re so nice for adopting it! I hate spiders too, and all my friends tell me I’m rubbish at texting back, I just never seem to find the time, and my phone is always on silent! 🙂

  Pip x

 4. Alice says:

  You two look like soul mates!!

 5. Gia says:

  Min familj har en lägenhet i Nerja, och varje gång vi åker ner dit volontärarbetar jag minst två dagar på åsnehemmet och arbetar också med att informera andra turister om det 🙂 Det är jättehärligt att du skriver om det på din blogg, och superkul att du adopterat Pablo!

 6. Katie says:

  Oh it’s so cute of you that you addopted it. How did you do this? I also would do this 🙂 !
  http://coeursdefoxes.blogspot.com/
  xo

 7. Linda says:

  Åh vad fint av dig att adoptera honom,är själv en väldig djurälskare,vart gick du in för att adoptera djur i nöd?
  Tacksam för svar

 8. Jackie says:

  åhh, vad kul!!
  berätta mer om åsnan i ett annat till inlägg funderar nämligen på det!:)

 9. Julia says:

  Ow how cute ! He looks sweet !

  x

 10. Sandra SG says:

  åhh men vad gulligt att du adopterat en åsna! 😀 så söt!

 11. Ewa says:

  soo sweet 🙂

 12. Sandra says:

  jag bara älskar dem som värnar om djur <3

 13. Emmy Holm says:

  Naw, riktigt gullig åsna. Fint av dig att bry dig om djuren. Jag är själv en djurälskare. Fast istället för spindlar har jag problem med ormar.

 14. Catie says:

  You are so adorable. I really enjoy your stuff on LookBook and am glad to have finally made it to your blog 🙂

Comments are closed