3 NOTES

(random)

– Har precis som många av mina duktiga kollegor blivit utsedd till “dagens outfit” på spotlife.  Vill ni så skulle det vara toppen om ni röstade på mig här!

– Många har frågat om när American College-tävlingens vinnare publiceras. Så vitt jag vet är 25 maj datumet som gäller! Har även märkt att det fortfarande verkar gå att delta, så har ni lust kan ni göra det här.

– Måste tipsa om en tävling som heter Time to cut&tell, vinnaren får en make-over med klippning, färgning och styling, och dessutom lottas 5 fina priser med produkter från SYOSS ut bland deltagarna! Så, för att tävla skickar du helt enkelt ett mail till tavling@cutandtell.se där du skriver vilket ditt favoritavsnitt av Cut&tell har varit, och varför. Lycka till guys!

Translate: 1. My outfit is “dagens outfit” at spotlife. If you want to, I would be really happy if you voted for me here. 2. Many of you has asked me about when I will publish the winner of the American College-competition. As far as I know, the date is 25/5! 3. Thank you for all your nice comments. I get so happy every time!

9 responses to “3 NOTES

 1. Ida says:

  Älskar ditt hår!

 2. s says:

  love it 😉

  FASHION ICON: Nicole RICHIE http://magmoiselle.fr

 3. Youngseo says:

  Ebba, ur my style icon !! so amazing outfits I love everything about this style !

 4. MedinaStyle says:

  älskar kepsen:D!

 5. Esmeralda says:

  vart ahr du köpt kepsen?! :O asfin!

 6. nella says:

  älskar den där outfitten!

 7. anita says:

  really cool!

 8. fia says:

  hej! om du någon gång får för dig att sälja eller kanske till och med ge bort den där grymt fina kepsen kan du väl tänka på mig (a)
  nej men jag har letat efter en sån keps överallt för jag älskar verkligen nirvana…
  vart har du hittat den?

 9. Ebba Zingmark says:

  Fia: Jag köpte den på Beyond Retro. Jag hade nog tänkt behålla den så länge men det beror ju föstås på ditt bud, ha ha 🙂

Comments are closed