3 konstiga situationer jag har hamnat i tack vare mina följare!

 

God morgon kompizar! Här har ni min senaste vlogg från MVH! Vet inte varför redaktionen satt ihop båda veckans vloggar men om ni inte missade den jag publicerade tidigare i veckan så kan ni spola fram til 1.48 typ. Då får ni höra om tre knäppa situationer jag hamnat i tack vare mina följare! PUSS!

 

Good morning buddies! Here’s my lastest vlog for MVH! I’m sorry for not posting anything in english, I’ll have to do that soon! Have an AWESOME saturday! 

7 responses to “3 konstiga situationer jag har hamnat i tack vare mina följare!

 1. Johan says:

  God morgon Ebba! 😉

  Antar att när man tappar kontrollen över vad som läggs upp så kan det bli lite jobbigt och nummer brukar vara ganska personliga. Även då den sista videon är rätt söt så får man nog tänka efter vad man skickar iväg då allt digital så lätt sprids.

  Funderat på att göra en video över de tre bästa situationerna du varit med om tack vare dina “följare”?

  Trevlig lördag till dig med 🙂 Får tagga till morgondagens podd 😉

 2. feliciaottosson says:

  Åh så fin blogg du har!! 🙂 Kika gärna in i min blogg och kanske kommentera något, tack så mycket isåfall:) kram

 3. MadK says:

  Hi Ebba! I’m sorry but I have a very stupid question: is the same KR than SEK? I’m trying to convert the price of the sandals you shown on your last post to Euro but I don’t understand anything of your language hahahahah
  (Sorry for my horrible, horrible english, I hope you or anyone have understood me)

  Lots of hugs from Barcelona! I have no idea what are you talking about on the video, but you still cute! hahahah

 4. Johan says:

  Svar till MadK:
  “sek” is the same tjing as “kr”
  http://eurotillkronor.se/
  http://en.wikipedia.org/wiki/Swedish_krona

  Hope it helped 🙂

 5. ebbazingmark says:

  Svar till MadK:
  Hi MadK! Yes. sek and kr is the same. You can also find the same sandals at Sarenza.eu where the price is in Euro 🙂
  http://www.sarenza.eu/vagabond-dioon-3747-569-s1985-p0000095888

 6. ebbazingmark says:

  Svar till Johan:
  Hej Johan!
  Ja, precis! Jag har lärt mig det nu, haha!
  Ja, det borde jag! Problemet är att jag har SÅ många fler “bästa” saker än “konstiga”, så det blir omöjligt att välja. Allt mina följare gör är ju bäst ;D

  Tackar! Kul, ska inte göra dig besviken!

 7. Johan says:

  Svar till ebbazingmark:
  Tror ingen blir bitter om du tar upp 1000 bästa situationer 😉 Då har du iaf något att göra när du har lite tid över, en situation i taget 🙂 Och kanske om du listar vad du gillar så kanske det kommer mer av just sånt 😛

  Göra mig besviken? Blir nog svårt 😉 Är du med i podden och säger kloka grejer som du brukar så blir det nog bra 😉 Måste inte vara superkloka grejer heller… brukar bli kul när ni flummar iväg lite också 😛

Comments are closed