MY 2017 PT 2- MAY TO JULY

Maj 2017 inleddes i enligt berlinsk tradition med fest!

May 2017 started with the annual 1st of may party in Berlin.

Någon vecka senare lämnade vi landet för en weekend i Nice, och fick kanske årets första riktiga sommar-vibbar.

Some week later we made a little getaway to Nice.

Hemma i Berlin kämpade vi på med inredningen av lägenheten, ett projekt som slukade både tid och pengar men som samtidigt är så otroligt kul. När jag flyttade in hade vi nästan ingen inredning, men nu har vi äntligen ett nästan komplett hem.

Back home in Berlin we worked on furnishing our apartment, a project that costed us both time and money but at the same time is so incredibly fun. We had almost no interior when I moved in, but now we finally have an almost complete home.

Sedan fyllde jag år! Jag hade fixat den BÄSTA födelsedagspresenten jag någonsin kunnat önska till mig själv, nämligen:

Then I turned 22! I had arranged the BEST birthday present I could ever wish for myself:

Att övertala mina bästa vänner att komma till Berlin för att gå på min födelsedagsfest. På förhand ville jag blåsa av hela eventet flera gånger på grund av nervositet, men i efterhand kan jag konstatera att det mycket troligt kan vara den bästa festen, och helgen, jag någonsin haft. Så mycket kärlek.

To convince my best friends to come to Berlin to go to my birthday party. I was super nervous in advance, but afterwards I can say that probably was the best party I’ve ever had. So much love.

Sean spelade skivor på ett nedlagt fängelse och jag var med som moral support.

Sean dj:ed in an abandoned prison and I was there as moral support.

Juni kom och jag såg ut såhär.

Juni came and I looked like this.

Vi åkte till Göteborg för att städa ur min gamla lägenhet. Vid det här laget hade jag alltså bestämt mig för att stanna i Berlin. Vi passade på att fira en fantastiskt idyllisk midsommar i skärgården med Gbg-gänget.

We went to Gothenburg to clean out my old apartment. By this time, I had decided to stay in Berlin. While in Gothenburg we also celebrated an idyllic midsummer’s eve in the archipelago with my Gothenburg friends.

Vi återvände till Berlin i ett par veckor innan det var dags för sommarlov.

We went back to Berlin for a couple of weeks before the summer break started.

Eftersom vi ville hinna med så mycket som möjligt under ledigheten hade vi planerat allt noga; första stoppet var Seans sommarställe på Öland. Jag fick se skogarna han sprang omkring i som barn och träffa mer av hans familj.

Since we wanted to do as much as possible during the break we had planned everything carefully; The first stop was the Sean’s family’s summer residence on Öland. I saw the woods he played in as a child and met more of his family.

Dessutom fick jag ju uppleva Ölands fantastiska natur. Vill tillbaka nästa sommar.

I also got to experience Öland’s beautiful nature. I want to go back there next year.

Sedan gjorde vi en avstickare till paris innan vi åkte till Stockholm…

We also made a quick visit to Paris before we flew to Stockholm…

För att gå på festival! Cult Cosmic, närmare bestämt! Spenderade en helg mellan dansgolv i skogen och vårt tält, innan vi återvände till city. När Juli började lida mot sitt slut åkte vi till Umeå, något jag längtat intensivt efter. Men det ska jag berätta mer om i nästa del av min lilla resumé! Puss!

To go to a festival! Cult Cosmic, more specifically! Spent a weekend on the dance floors in the woods before returning to the city. When July came to an end we went to Umeå, which was something I had longed for intensively. But I’ll tell you more about that in the next part of my little 2017 summary!xx

One response to “MY 2017 PT 2- MAY TO JULY

  1. Anete says:

    Very interesting post, I love your photos!

Comments are closed