2010 I BACKSPEGELN: Juli-December.

Under juli mĂ„nad umgicks jag med mina vĂ€nner nĂ€st intill hela tiden. Vi gick pĂ„ konserter (Salem, Mates Of Mine), grillade, tĂ€ltade, badade och hĂ€ngde pĂ„ taket. Jag, Michelle och Anna drog till TĂ€fteĂ„ dĂ€r vi för nĂ„gra dagar övertog ett övergivet hus, red pĂ„ hĂ€star och byggde sandslott. Årets kap var de klĂ€nningar jag fyndade pĂ„ second hand, loppisar och marknader. NĂ€r augusti nĂ€rmade sig reste jag, syrran och mamma till Norrköping för att spendera ett par dagar pĂ„ KolmĂ„rden och i Stockholm. NĂ€r vi kom hem bar det direkt av mot ett konfalĂ€ger pĂ„ norrbyskĂ€r. Ett lĂ€ger som kunde ha fĂ„tt ett helt eget inlĂ€gg om  hur mycket jag lĂ€rde mig och de underbara vĂ€nner jag fick. Med det i bagaget kĂ€ndes det lite lĂ€ttare att packa mina böcker och dra tillbaka till skolan. PĂ„ helgerna varvades vĂ€nner med underbara Örstens-besök, och nĂ€r det vĂ€rsta plugget var överstökat blev det dags för höstlov och halloweenfest. Efter ett besök pĂ„ modette-redaktionen började jag blogga hĂ€r och sedan blev det dags för Ă€nnu en helg i Stockholm och Göteborg med plĂ„tningar för Nelly, Modeflickan och Cocoo. MĂ„nga november- och decemberkvĂ€llar spenderades pĂ„ CafĂ© Station till stĂ€ngning med vĂ€rldens grymmaste vĂ€nner och skratt och prat. Efter den hĂ„rdaste period med plugg jag nĂ„gonsin varit med om var det Ă€ntligen jul, mellandagar och nyĂ„r.

SÄ hÀr i efterhand har det hÀr varit mitt hÀndelserikaste Är nÄgonsin, pÄ bÄde gott och ont (mest gott dock). Allt jag lÀrt mig, alla grymma mÀnniskor jag mött och upplevelser jag fÄtt ta del av har gjort mig starkare, och med det i backspegeln Àr jag taggad till tÀnderna pÄ att möta 2011 och vad det har att erbjuda!

11 responses to “2010 I BACKSPEGELN: Juli-December.

  1. Jennie says:

    underbara bilder!

  2. Maryam says:

    LOVE these photos!

  3. hanna says:

    underbara bilder

  4. Renie says:

    utrolige bilder:)

  5. Youngseo says:

    oh I really love ur dress!!!
    I’m making a photobook about you 🙂

  6. Ida Sandell StÄlsjö says:

    Åh, sĂ„ fina bilder, bĂ„de hĂ€r och i del ett. MĂ„ste ocksĂ„ göra en Ă„rsresumĂ© kĂ€nner jag!

  7. cornelia says:

    skrivit om din blogg pĂ„ min, hoppas det Ă€r okej, bara sĂ€ga till om jag ska ta bort 🙂

  8. elin-mode/foto/vardag. says:

    underbara bilder!!

  9. braille says:

    Jag Ă€lskar de hĂ€r bilderna! Du Ă€r sĂ„ vacker och har underbara klĂ€der. 🙂 Hur gammal Ă€r du?

    HÀlsningar frÄn Finland (haha förlÄt mig, svenska Àr verkligen inte mitt mÄdersmol..)

  10. amalia says:

    jag blir nĂ€stan rĂ€dd nĂ€r jag tĂ€nker pĂ„ hur mycket man förĂ€ndras pĂ„ ett Ă„r, att “jag” för ett Ă„r sedan skulle vara en frĂ€mling för mig idag, förstĂ„r du? och typ alla mĂ€nniskor man trĂ€ffat, jag har typ ökat min bekantskaps krets tre dubbelt detta Ă„r. och jag Ă€r glad att fĂ„ lĂ€ra kĂ€nna lilla awesome ebba! Gott nytt Ă„r

  11. aniek says:

    Lovely Pictures. In love with the third picture! that dress looks amazing on you!

    http://fillmylittlecloset.blogspot.com/

Comments are closed