2010 I BACKSPEGELN: Juli-December.

Under juli månad umgicks jag med mina vänner näst intill hela tiden. Vi gick på konserter (Salem, Mates Of Mine), grillade, tältade, badade och hängde på taket. Jag, Michelle och Anna drog till Täfteå där vi för några dagar övertog ett övergivet hus, red på hästar och byggde sandslott. Årets kap var de klänningar jag fyndade på second hand, loppisar och marknader. När augusti närmade sig reste jag, syrran och mamma till Norrköping för att spendera ett par dagar på Kolmården och i Stockholm. När vi kom hem bar det direkt av mot ett konfaläger på norrbyskär. Ett läger som kunde ha fått ett helt eget inlägg om  hur mycket jag lärde mig och de underbara vänner jag fick. Med det i bagaget kändes det lite lättare att packa mina böcker och dra tillbaka till skolan. På helgerna varvades vänner med underbara Örstens-besök, och när det värsta plugget var överstökat blev det dags för höstlov och halloweenfest. Efter ett besök på modette-redaktionen började jag blogga här och sedan blev det dags för ännu en helg i Stockholm och Göteborg med plåtningar för Nelly, Modeflickan och Cocoo. Många november- och decemberkvällar spenderades på Café Station till stängning med världens grymmaste vänner och skratt och prat. Efter den hårdaste period med plugg jag någonsin varit med om var det äntligen jul, mellandagar och nyår.

Så här i efterhand har det här varit mitt händelserikaste år någonsin, på både gott och ont (mest gott dock). Allt jag lärt mig, alla grymma människor jag mött och upplevelser jag fått ta del av har gjort mig starkare, och med det i backspegeln är jag taggad till tänderna på att möta 2011 och vad det har att erbjuda!

11 responses to “2010 I BACKSPEGELN: Juli-December.

 1. Jennie says:

  underbara bilder!

 2. Maryam says:

  LOVE these photos!

 3. hanna says:

  underbara bilder

 4. Renie says:

  utrolige bilder:)

 5. Youngseo says:

  oh I really love ur dress!!!
  I’m making a photobook about you 🙂

 6. Ida Sandell Stålsjö says:

  Åh, så fina bilder, både här och i del ett. Måste också göra en årsresumé känner jag!

 7. cornelia says:

  skrivit om din blogg på min, hoppas det är okej, bara säga till om jag ska ta bort 🙂

 8. elin-mode/foto/vardag. says:

  underbara bilder!!

 9. braille says:

  Jag älskar de här bilderna! Du är så vacker och har underbara kläder. 🙂 Hur gammal är du?

  Hälsningar från Finland (haha förlåt mig, svenska är verkligen inte mitt mådersmol..)

 10. amalia says:

  jag blir nästan rädd när jag tänker på hur mycket man förändras på ett år, att “jag” för ett år sedan skulle vara en främling för mig idag, förstår du? och typ alla människor man träffat, jag har typ ökat min bekantskaps krets tre dubbelt detta år. och jag är glad att få lära känna lilla awesome ebba! Gott nytt år

 11. aniek says:

  Lovely Pictures. In love with the third picture! that dress looks amazing on you!

  http://fillmylittlecloset.blogspot.com/

Comments are closed