2010 I BACKSPEGELN: Januari-Juni

Uppifrån och ned: 2010 drog igång med en kick-ass nyårsfest och kick-ass folk. Januari spenderades i övirgt mest i sängen och i skolan. Och på taket till mitt hus med mina vänner (där vi också har en bastu). Det var också då jag inköpte de hörlurar som skulle hänga runt min hals näst intill hela våren. Någon gång i februari spenderade jag och Ebba en underbar praovecka backstage på norrlandsoperans uppsättning av “west side story”. Jag skaffade glasögon och ungefär samtidigt rotade jag fram mina jeansshorts för att göra min allra första lookbook-look i ren sommar-nostali-anda. Snön smälte bort och jag inköpte en longboard. Sedan var det dags för yran och johnossi och haddaway-konsert. Vi stod längst fram och skrek av glädje/smärta när vi pressades mot stängslet tills vakterna fick lov att bära ut oss (och de sista låtarna stod vi längst bak och dansade istället). Sedan spenderades flera våreftermiddagar med vänner på kajen, i staden eller på café. Världens bästa grillkväll och första doppet gjordes i maj, några veckor senare slutade skolan och jag gick klädd i blommiga kjolar. En dag spontan-åkte jag och Ebba till Villhelmina för att dansa varje dag i en vecka med ett gäng andra glada norrlänningar. När jag kom hem färgade jag håret rött igen och bara njöt av sommaren.

Att göra en årsresumé var ingen lätt uppgift, men here u go. Kan inte förstå vad jag har förändrats under detta år. Andra halvan kommer imorgon.

11 responses to “2010 I BACKSPEGELN: Januari-Juni

 1. Youngseo says:

  I dyed my hair red too !!! 🙂 amazing photos

 2. Maryam says:

  LOVE these photos!

 3. Youngseo says:

  http://youngseo1.blogspot.com
  Hi ebba I made it for you !! check out my blog:)
  xoxo

 4. hilda - min vardag i bilder says:

  fotografierna är underbara! :d

 5. hanna says:

  du är så fin!

 6. Ida Sandell Stålsjö says:

  Åh så fina bilder, och vilken fin tjej alltså. Du är så himla inspirerande!

 7. Manon says:

  I really really really like your blog 🙂 even i don’t understand a thing of what you’re saying, I like to look at all the lovely pictures 🙂 oh and your longboard <3

 8. Lisa says:

  vackert!

 9. Sandra says:

  underbara bilder!

 10. arisa says:

  love this post! lovely pictures here 😉

 11. Saraba says:

  Hi.
  I’m still new here but I really like your blog!
  You’re beautiful! The pictures were amazing.
  I really like the headphones! What brand?

Comments are closed