10 MIXADE SVAR #4 // 10 RANDOM ANSWERS #4

 

 • Vad har du för tips på second hand affärer i umeå? Slumpen! Myrorna avvaktar jag på för tillfället, efter att ha hört obehagliga rykten om att frälsningsarmén skulle vara ett gäng homofober som helst skulle vilja stoppa det här med homosexualitet helt. Tänkte göra ett inlägg om det så fort jag läst på mer!
 •  
 • how do you became famous all around the world ?? I dubt I’m ?famous all around the world?, haha, but I started getting more fans about a year ago, when I started posting looks on lookbook.
 •  
 • Har du någon dålig vana? Jag tuggar ALLTID tuggumi. Har blivit helt fast, klarar inte en dag utan den fräscha mint-smaken i munnen. Minst 6 stycken går det åt på en dag. Dyr vana!
 •  
 • Jag bor också i Umeå och undrar var du tagit dom här bilderna? De är tagna vid Klabböle Energicentrum, där det för övrigt fins en hel massa fina fotomiljöer.
 •  
 • Do you have a Twiiter account? If not, I think someone is impersonating you. No, I don?t have a twitter account. I know there?s people impersonating me at many sites on internet, but I just don?t know what to do about it.
 •  
 • Hej Ebba, undrar vem det är som tar dina bilder till LOOKBOOK? stativ eller person? 🙂 Hej! För det allra mesta så är det min snälla mamma som ställer upp.
 •  
 • Is your orange hair and natural and if not how often do you go to the hairdresser? No, naturally my hair is dark blonde. I almost never go to the hairdresser, that?s why it?s so long, haha!
 •  
 • Pratar du med sådan fin, norrländsk dialekt? Åh, jag pratar tråkigt nog väldigt lite norrländska. Men ni vet när vi norrlänningar istället för att säga ?ja?, drar in luft genom munnen? Det gör jag i alla fall, haha.
 •  
 • Jag bloggar så mycket jag kan nu och anstränger mig verkligen för att få fler läsare! Har jobbat jättemycket med designen, låtit mig inspireras och kommenterat mycket på andras bloggar! Jag läser kanske 100 bloggar varje dag. Ändå verkar inte min statistik gå upp särskillt mycket. Har runt 70 läsare per dag nu. Har du några tips på hur man får en större blogg? Jättetacksam för svar, Kram Egentligen vet jag inte om jag är rätt person att svara på det, eftersom jag mest halkade in i bloggvärlden på ett bananskal. Men vad jag tror drivit min blogg framåt mest av allt är lookbook.nu. Det är ett jättebra forum för modeintresserade där du kan nå ut med din stil till hela världen! Lycka till och kämpa på med din blogg!
 •  
 • läser du alla dina kommentarer? Och brukar du besöka dina läsares bloggar? Ja, jag läser alltid alla kommentarer, även om jag ibland inte hinner svara på alla. Jag tycker också att det är väldigt kul att titta in på era bloggar då och då, och har ganska bra koll på mina ?stammisar?. Varje gång blir jag chockad över hur otroligt fina bloggar ni har!
 •  

21 responses to “10 MIXADE SVAR #4 // 10 RANDOM ANSWERS #4

 1. Michelle says:

  kan inte du börja videoblogga lite?:)

 2. Natalie says:

  Vet inte om du har lagt ut det någon gång, men vad har du för kamera? 😀

 3. s says:

  nice post ;D

  Lily ALLEN in DELPHINE MANIVET wedding dress
  http://magmoiselle.fr

 4. Michelle says:

  Kan inte du börja videoblogga? ^^)
  Hade varit jätte kul! 😀
  Måste bara säga att jag ÄLSKAR din stil! =)
  Sen så undrar jag om du kan göra ett “min kamerautrustning” inlägg? 😉
  Jag hade gärna velat se vad som är bra att ha och så! 🙂 ♥

 5. Ellen says:

  Hej Ebba!
  Jag funderar på att bli rödhårig men jag vet inte riktigt om jag vågar för jag är rädd att det ska bli fel, när började du färga håret rött? Och hade du beslutsångest som jag? 🙂
  Kram 🙂

 6. alice says:

  jag håller med michelle, kan du inte göra videobloggar lite då och då? skulle vara superkul 🙂

  du rockar tjejen!

 7. E M M A says:

  Wiiiiii jag är inte den enda som tuggar tuggummi hela tiden!

 8. kurd says:

  Hej söt blogg ! 😀 ska vi följa varandra på bloglovin?<3

 9. Ebba says:

  jaa gör en videoblogg någon gång! nu måste jag förresten ta ett tuggummi bara för att du skrev om det…

 10. jenny says:

  jag har helt nyss börjat läsa din blogg, men jag måste säga att jag älskar din stil och ditt hår är jättesnyggt! ps. du är inte den enda som tuggar tuggummi hela tiden, jag har en ovana att oxå göra det 🙂

 11. L says:

  Åh Umeå (eller ska jag säga Kina?), vilken bedårande bild! Och du svarade på min fråga.
  Med kärlek, Uppsala.

 12. Agnes says:

  Det där med frälsningsarmén är väl inget konstigt? Som att bli chockad över att muslimer inte äter gris. Det hör ju till deras tro…

 13. Justina says:

  Jag älskar att läsa din blogg! Tänkte bara säga det för det första. 🙂

  Sen angående det där med Frälsningsarmén, den fakta som har kommit ut om dem stämmer inte riktigt märker man när man läser lite mer om hela situationen. Jag skulle rekommendera dig att prata med någon från frälsningsarmén personligen om jag var du och om du planerar skriva något om dem. 🙂

  Nu blev det långt, haha. 😛

 14. Molly says:

  Hi! All your pictures are really great and amazing quality – what camera do you use? 🙂

 15. MedinaStyle says:

  Älskar ditt hår!:D Hoppas du har det bra i kina 😀

 16. Agnes says:

  ååå villken mysig person du värkar vara Ebba, kompå mig själv att tänka “hm skulle vara trevligt med en fika med den där Ebba nästa gång jag är i ume” skum jag är asso, det känns som jag känner dig skit bra bara för att jag läser din blogg men egentligen så vet jag mycket om dig och du inget om mig!:O det är ju skit läskigt:S härlig blogg har du i alla fall ville bara säga det?!:)

 17. fashionvikings - lissie says:

  Bloggen din er min største inspirasjon! jeg elsker at vi er like gamle, det er gøy å se en på min alder som er så vellykket:-D

 18. Adele says:

  you are absolutely GORGEOUS, ebba! <3

  wallofmemoriesandstyle.blogspot.com

 19. julie says:

  BEAUTIFul !!!!!!!!!!!!!! :))

 20. Laura says:

  Vilken fin bild, Aj löve ur hår! 😉

 21. Inna says:

  Hi Ebba ! Would it be possibe to translate your answers in English when you get the time ? I really would like to understand them and to know a little more about you.
  Your blog is great, a source of inspiration ! Hope you had a good trip to Stokholm 🙂
  xx

Comments are closed