10 MIXADE SVAR #3 // 10 RANDOM ANSWERS #3

 

 • Skulle vilja veta några goda nyttiga mattips där man inte behöver gilla lök,avokado och oliver! Jag äter supermycket bönsallad, vilket man kan variera i det oändliga. I och för sig har jag gärna både oliver och avokado i, men andra mixar jag ofta kör på är till exempel valnötter-ädelost och mozzarella-tomat. Några stekta sojafiléer och en god sås på det, så är du i land! Annars äter jag ofta crepes med olika fyllningar (här är det bara fantasin som sätter gränser!), eller omeletter och pajer med massor av ost.
 •  
 • Hur upplevde du årets nationella prov? (Går själv i nian.) Helt okej faktiskt. Fanns några frågor på svenska- och engelskaläsförståelsen som var lite flummigt formulerade, och rättningen kunde vara lite knäpp ibland (på både gott och ont!), men på det hela taget tycker jag att det var bra. Däremot tycker jag att det är helt sjukt att vi i alla fall på min skola inte får titta igenom proven efter rättning för att veta vad vi hade fel på och vad man behöver öva mer på, utan bara får veta betyget.
 •  
 • Hur vågar du ha en så definierad stil för att vara så ung? Jag har upptäckt att det är så himla mycket roligare att gå efter eget huvud och kreativitet, istället för att begränsa sig till att klä sig efter vad andra förväntar sig av en.
 •  
 • Hur länge har du bloggat? I drygt två år!
 •  
 • What do u do besides blogging? I study, hang out with my friends, eat a lot of good food, model now and then and try to have time for creative stuff like painting, playing the guitar and so on.
 •  
 • Skulle du kunna skriva ett inlägg om bra vegetariska recept? Ja! Har tänkt på det länge men aldrig fått tummen ur röven. Tar tag i det så fort jag kommer hem!
 •  
 • Do you like apple pie (ok so ramdom: I swear I’m not a tiny child!) Haha, who doesn?t? Apple pie with vanilla sauce and a little cinnamon on top?. Yum!
 •  
 • Favorit tv-serie? Sitter troget framför teven varje vardagkväll jag har tid 19.30 för att se på halv åtta hos mig. Beroende!
 •  
 • Do you have bad eye sight or just wear glasses as accessories? Yes, I?m near-sighted. But some of my glasses is just accessories (I have contact lenses too).
 •  
 • Vad har du kamera och objektiv? Jag har en nikon D90 och ett 50-millimeters fast optik med bländare 1.4.

4 responses to “10 MIXADE SVAR #3 // 10 RANDOM ANSWERS #3

 1. little me says:

  Hej Ebba.
  Måste säga att jag också tyckte det var väldigt märkligt att man inte fick se proven efter de hade rättat dom.
  Varför lixom??
  Proven är ju redan över och betygget satt…
  Och det är ju bra att vet vad man har gjort för fel om man ska kunna blir bättre…
  Jaja, snart slutar man 9an och då ska jag i alla fall inte tänka på det.
  KRAAAM!

 2. s says:

  very nice pic…..
  love the dress ;D

  FASHION PEOPLE: CHLOÉ SEVIGNY @ OPENING CEREMONY
  http://magmoiselle.fr

 3. Amalia tvärtemot says:

  eftersom att mitt namn är Amalia Tväremot, så kan jag meddela att jag inte gillar paj. Dock är jag en höjdare på att laga paj! du får komma hit så kan jag baka tre rätters paj åt dig!

 4. Ctina says:

  efter typ.. länge är illustrationen på dig klar. Började med den jättelänge sen vet inte varför den inte blivit klar. Du är grym iaf! 🙂

  http://ctiinaa.blogg.se/2011/june/ebba-zingmark.html

Comments are closed